EkonomiGündem

Akbank Müşterilerine Kıyağını Açıkladı! Faizleri Dibe Çekti ve Müjdeyi Verdi! Kulaklarınıza İnanamayacağınız Oranda 10 Bin TL Destek!

Son günlerde ekonomik açıdan sıkıntılarla karşılaşan vatandaşlar, çareyi banka kredilerinde aramaya başladı. Uygun geri ödemeli kredilere yönelen bankalar, şipşak kredi paketlerini de artan geçim sıkıntısına karşı devreye sokmak için hazırlıklarına başladı.

Borçları giderek artan vatandaşların imdadına adeta bir Hızır gibi yetişen bankalar, anında 10 bin TL nakit avans vermek için düğmeye bastı. İki bankanın müşterileri için geliştirdiği yeni bir kredi türü olan 10 bin TL’lik nakit avans seçeneği, şimdilerde vatandaşların detaylarını da merak ettiği kredi türlerinden biri haline dönüştü.

Anında 10 Bin TL Kredi

Bankalar acil nakit ihtiyacıyla karşı karşıya kalan vatandaşların imdadına yetişmek için adeta birbiri ile yarışa girdi. Özellikle müşteri portföylerini genişletmek ve vatandaşların bu zor günlerinde bir umut kapısı olabilmek için harekete geçen bankalar, müşterilerine 10 bin TL avans vermek için düğmeye bastı. Akbank ve Halkbank’ın duyurduğu 10 bin TL anında nakit avans için şubeye bile gitmeye gerek olmadığı bankalarının duyuruları aracılığıyla ortaya çıktı. Uzun geri ödemeleri vadeleriyle sunulan 10 bin TL nakit avansın detayları da çok geçmeden belli oldu.

Akbank ve Halk Bankası’ndan Anında 10 Bin TL Kredi Müjdesi!

Son zamanlarda müşterilerinin dikkatini çeken kredi paketleri ile gündeme gelmeye başlamış olan Akbank, yeni bir kredi paketini daha müşterileri ile buluşturdu. 10 bin TL nakit avans kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Akbank, geri ödemeler konusunda da son derece uygun vade seçenekleri belirledi. Başvurunun ardından hemen hesaba aktarılacak olan 10 bin TL’lik nakit avansın geri ödemesi için ise, üç ay erteleme sunan Akbank, 36 ay vade seçeneği de sunacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde müşterilerine müjde veren başka bir banka olan Halkbank, 10 bin TL’lik nakit avans desteği ile müşterilerinin karşısına çıktı. Halkbank mobil veya Halkbank internet bankacılığı aracılığıyla kullanılabilecek olan bu nakit avansın ödemelerini son derece uygun tutan Halkbank, müşterilerinin haftanın 7 günü ve günün 24 saati müşterilerinin bu krediye başvurabileceğini duyurdu.

İlgili Makaleler