Gündem

Akbank Ve Yapı Kredi Borcu Olanlara Müjdeyi Verdi; Anında Hesaba Geçen Kredi Dönemi Başlıyor! Düşük Faiz, Uzun Vade İçin Son Gün…

Artan nakit ihtiyacına karşın artan zamlar ile birlikte daha da sıkışık bir döneme girmiş olan vatandaşlar, en avantajlı kredi paketlerini öğrenmek için kolları sıvadı. Bankaların kolay kredi verenlerini daha çok seçer hale gelmiş olan vatandaşların bu dönemdeki önceliği de düşük faiz oranı oldu.

Düşük faiz oranı ile kredi veren bankalardan biri olan Akbank ve Yapı Kredi Bankası, 2022 yılı Mart ayı faiz oranlarını açıkladı. Yeni ayda da faiz oranlarını oldukça düşük tutan Akbank ve Yapı Kredi Bankası, kolay kredi vermesi ile de vatandaşları cezbeden bankalar arasında yer almaya başladı.

Akbank’tan Anında Hesaba Geçen İhtiyaç Kredisi

Avantajlı ihtiyaç kredilerine bir yenisini daha eklemiş olan Akbank, geçtiğimiz gün yeni ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Mart ayı için ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncellemiş olan Akbank, ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yüzde 1,88 oranından başlatacağını açıkladı. 50 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade seçeneğinin devam ettiğini açıklayan Akbank, 50 bin TL üstündeki nakit ihtiyaçları içinde vade seçeneği olarak 24 aya varan geri ödemeler belirledi. İnternet bankacılığı, mobil uygulaması, kısa mesaj, ATM’leri ve çağrı merkezi üzerinden kredi başvuruları almaya devam eden Akbank, özel faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşları ise, şubelerine davet etti.

Yapı Kredi Bankası’ndan Da Anında İhtiyaç Kredisi Çıkışı Geldi

 

Nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlara anında nakit desteği sağlamasıyla öne çıkan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, gerçekleştirdiği son duyuru ile anında ihtiyaç kredisi vereceğini açıklamış bulunuyor. İhtiyaç kredisi başvuruları için şubeye gitmeyi ortadan kaldıran Yapı Kredi Bankası, dijital araçlar ile ihtiyaç kredisi başvurularını almaya başlıyor. Yapı Kredi Bankası’ndan kolaylıkla alınabilen ihtiyaç kredisinin faiz oranı vade seçeneklerine göre belirleniyor. Buna göre, 12 aylık vade seçenekleriyle Yapı Kredi Bankası’ndan kredi alacak olan vatandaşlar yüzde 2,79 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorken; 24 ay vade seçeneğiyle kredi alacak olan vatandaşlar yüzde 2,69; 36 ay vade seçeneğiyle kredi alacak olan vatandaşlar ise yüzde 2,49 faiz oranıyla ihtiyaç kredilerini kullanabiliyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankası, bazı ihtiyaç kredisi paketlerinde geri ödemeler konusunda 90 güne varan erteleme avantajları da sağlıyor.

İlgili Makaleler