Gündem

Akbank; Yeni Müşterisi Olacak Olan Herkese Samsung Marka Cep Telefonu Hediye Ediyor! Kampanyaya Katılmak İçin Son Gün…

Şimdilerde müşteri artırmak için birbiri ile adeta kıran kırana bir mücadele veren bankalar arasında Akbank, çıtayı bu kez oldukça yükseltiyor. Yeni müşterilerine cep telefonundan televizyona pek çok teknolojik alet hediye edecek olan Akbank, kampanyaya katılım detaylarını da belirlemiş bulunuyor.

Her yeni kampanyası ile ilgi odağı haline gelmeyi başaran bankalardan biri olan Akbank, bu kez ilk defa Akbank’lı olacak olan müşterileri için bir kampanya hazırlıyor. Kampanya kapsamında cep telefonu, televizyon ve akıllı saat hediye edecek olan Akbank, kampanyaya katılım şartlarının yanı sıra kampanyaya katılım sağlanabilecek olan son tarihi de kamuoyuyla paylaşmış bulunuyor.

Akbank’tan Samsung Galaxy Z Flip 3 Hediyesi

Milli Piyango İdaresi’nin izni ile yeni bir çekiliş gerçekleştirecek olan Akbank, ilk kez Akbank’lı olacak müşterilerine birbirinden pahalı hediyeler vermeye hazırlanıyor. Akbank Mobil uygulamasından “müşteri olmak istiyorum” butonu aracılığıyla Akbank ailesine dahil olan müşterilerinin katılabileceği bu çekiliş kapsamında verilecek olan hediyelerinse; 10 adet Samsung Galaxy Z Flip 3 akıllı telefon, 10 adet Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 5 adet de Samsung Smart Tv 40” televizyon olacağı öğrenilmiş bulunuyor. Öte yandan sadece bireysel müşteriler için geçerli olan bu çekilişe katılım tarihi, Akbank tarafından 15 Şubat ile 31 Mart 2022 tarihi aralığında sınırlandırılıyor.

Akbank’tan Yeni Müşterileri Hediye Üzerine Hediye

Yeni müşterilerine özel olarak hazırladığı çekiliş kapsamında 10 kişiye 14 bin 999 TL değerinde Samsung Galaxy Z Flip 3 model telefon hediye edecek olan Akbank, 5 kişiye 5 bin 999 TL değerinde Samsung TV 40” Full HD SMGUE-40T5300 model televizyon; 10 kişiyeyse 2 bin 999 TL değerinde Samsung Galaxy Watch/44mm marka akıllı saat veriyor. Sadece ilk kez Akbanklı olacak kişilerin katılım sağlayabileceği bu çekilişe katılım şartlarından biri de 18 yaşından büyük olmak oluyor. Sadece tek bir hediye kazanma şansı olan Akbank’ın yeni müşterilerinin çekilişi kazanıp kazanmadığını öğrenmesi için ise, biraz beklemesi gerekiyor. Çünkü Akbank, kazandıran bu çekişini 13 Nisan 2022 tarihinde saat 09.30 Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. adresinde gerçekleştirdikten sonra, kazanan talihleri belirliyor.

İlgili Makaleler