Gündem

Akbank’a Gelen Kazanıyor; Her Müşterisine Anında Nakit Para Veriyor! Akbank’tan Nakit Para Alabilmek İçin Son Tarih…

Kazandıran bankalardan biri olan Akbank, şimdilerde yeni müşteriler kazanmak için çeşitli kampanyalar ve avantajlı kredi paketleri oluşturmaya başlıyor. Geçtiğimiz gün yeni bir kredi paketi daha hazırlamış olan Akbank, yeni müşterilerinin karşısına çok cazip bir nakit teklifiyle çıkıyor.

Müşteri sayısını artırmak için cazip teklifler hazırlamış olan Akbank, sadece yeni müşterilerine yönelik uygun faizli kredi sağlıyor. Bu kredisi ile şimdiden kamuoyunun dikkatini çekmiş olan Akbank, kredinin faiz ve geri vade gibi detaylarını da resmi web sitesinden yayınlamış bulunuyor.

Akbank’tan Nakde İhtiyacı Olan Herkese Cazip Kredi

Bireysel ihtiyaçlar kapsamında sürekli olarak müşterilerine nakit desteği sağlayan bankalardan biri olan Akbank, eğitimden sağlığa; evlilikten mobilya alımlarına kadar pek çok konuda acil nakde ihtiyacı olan vatandaşlara avantajlı kredi destekleri sunuyor. Şimdilerde sadece yeni müşterilerine yönelik avantajlı bir kredi paketi hazırlamış olan Akbank, ilk kez Akbank’lı olacak vatandaşlara yüzde 0,99 oranıyla ihtiyaç kredisi sağlıyor. Öte yandan Akbank, bu avantajlı kredi paketinin detaylarını da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

Akbank’ın Yeni Kredi Paketinin Detayları Netleşti

Dijitalleşme kapsamında uzaktan müşteri olma sürecini başlatmış olan ilk bankalardan biri olarak öne çıkan Akbank, bu kanallar üzerinden bankasına yeni müşteri başvurusu yapan herkese yüzde 0,99 oranıyla kredi sağlıyor. Akbank Mobil ve internet bankacılığı üzerinden “Akbanklı Ol” diyerek, gerekli adımları tamamlayan tüm müşterilerine yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi sunan banka, bu krediden yararlanmak isteyen yeni müşterilerine Akbank’lı olduktan sonraki 5 gün içerisinde kredi başvuru yapması gerektiğini hatırlatıyor. Akbank’lı olmak için gerekli olan belgeleri teslim etmek için dahi evlerinden çıkmasına gerek olmayan vatandaşların gerekli olan evrakları Akbank’ın göndermiş olduğu kuryeye teslim etmesi yetiyor. Akbank’lı olduktan sonra yüzde 0,99 faiz oranı kredi çekme fırsatı yakalayabilecek olan vatandaşlar, kredi başvurularını da yine dijital araçlar üzerinden gerçekleştirebiliyor. Bu düşük faizli olan kredinin üst limiti 10 bin TL iken; kredilerin geri ödemeleri 12 ay olarak vade seçenekleri ile vatandaşlara sunuluyor. Bu krediden 12 ay vade ile yararlanacak olan vatandaşların aylık taksit tutarı 899,08 TL iken; geri ödemesi gereken toplam miktar, 10.788,91 TL oluyor.

İlgili Makaleler