Gündem

Albaraka çekilişle teknoloji ürünleri dağıtıyor! Kampanyadan kimler, nasıl yararlanabilir?

Türkiye’nin büyümekte ve gelişmekte olan bankaları arasında yer alan Albaraka, duyurduğu kampanya ve fırsatlarıyla daha geniş sınırlara ulaşmaya devam ediyor. Albaraka, bu kez de müşterilerine yönelik duyurduğu çekiliş kampanyasıyla dikkatleri çekti. Söz konusu kampanyaya, Albaraka’nın yeni müşterileri de katılım sağlayabiliyor. Albaraka Mobil uygulaması üzerinden müşteriler kampanyaya katılma fırsatı yakalayabiliyor.

Albaraka Türk, bankacılık işlemlerini Albaraka Mobil uygulaması üzerinden yapan müşterilerine, çekilişe katılmaları durumunda eşsiz ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Albaraka Türk Mobil uygulamasını kullanarak ücretsiz para gönderme, online fatura ödeme veya kazançlı yatırımlar yapma avantajlarından yararlananlar hem zaman kazanıyor hem de Albaraka’nın sunduğu ödülleri kazanma fırsatı yakalıyor. Albaraka tarafından sunulan çekiliş kampanyasına katılmak isteyenler, Albaraka Mobil üzerinden görüntülü görüşme gerçekleştirerek müşteri olup katılım fırsatını değerlendirebiliyor. İşte detaylar…

ALBARAKA TÜRK’TEN  ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Albaraka Türk, mobil uygulamasını ziyaret edip işlemler yapan müşterilerine teknoloji ürünlerinde hediye kazanma fırsatı sunuyor. Bu kapsamda Albaraka çekilişinde Samsung Smart TV ve bunun yanı sıra Macbook Air, Mi Robot, Philips Airfryer ve Airpods ürünleri hediye olarak dağıtılıyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin müşteri değillerse Albaraka Mobil uygulamasından görüntülü görüşme ile müşteri olmaları ve ardından uygulamadan kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Albaraka’nın bireysel müşterilerine sunduğu bu özel çekilişe katılmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden işlem yapması yeterli. Bireysel müşteri olmayanlar, mobil uygulamanın yanı sıra web adresi üzerinden de Albaraka müşterisi olabiliyor. Yeni müşteriler Albaraka mobil şubesine giriş yaptıklarında 3 çekiliş hakkı kazanarak kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

KAMPANYADA ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANMA SÜRECİ

Albaraka Türk’ün 17 Ekim – 17 Kasım 2022 tarihleri arasında sunduğu kampanyadan, mobil şubeye en az 1 kez giriş yapmış olan müşteriler yararlanabiliyor. Mobil şubeden yapılan işlemlerde daha fazla çekiliş hakkı kazanma şansı bulunuyor. Bu kapsamda çekiliş hakları şöyle veriliyor:

  • Görüntülü görüşme veya web üzerinden müşteri olanlara 3 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubeden sigorta işlemleri yapanlara 2 çekiliş hakkı,
  • Ödemeleri mobil şubeden ücretsiz yapanlara 1 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubeden para gönderenlere 1 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubeden otomatik ödeme talimatı verenlere 1 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubede QR işlemlerden yararlananlara 1 çekiliş hakkı,
  • Döviz ve kıymetli maden alım satım işlemlerini mobil şubeden yapanlara 1 çekiliş hakkı,
  • Hisse senedi alım satım işlemlerini mobil şubeden yapanlara 1 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubeden kira sertifikası alım satım işlemleri yapanlara 1 çekiliş hakkı,
  • Mobil şubeden yatırım fonu alım satım işlemleri yapanlara 1 çekiliş hakkı sunuluyor.

Kampanya kapsamında söz konusu işlemleri tekrarlayanlar, işleme karşılık gelen hak kadar çekiliş hakkı kazanabilir ve 1 müşteri en fazla 13 çekiliş hakkı elde edebilir.

İlgili Makaleler