EkonomiGündem

Alışveriş Yapanların İmdadına Vakıfbank Yetişti: T.C. Kimlik Kartı Olan Herkes Anında Faizsiz, Kefilsiz 5 Bin TL Kredi Alabiliyor!

Alışveriş yapmak isteyen, ancak nakit parası olmadığı için ihtiyaçlarını sürekli ertelemek zorunda kalan vatandaşlara, bekledikleri destek nihayet geldi. Artan yaşam pahalılığına karşın, müşterilerinin giderlerinde kazandıran yöntemler sunmaya çalışan bankalardan biri olan Vakıfbank, bu kez alışveriş yapmak isteyen müşterilerine özel olarak bir kampanya hazırladı. Vakıfbank’ın “Anında Dijital Kredi” kampanyası tüm alışveriş severlerin dikkatini çekmeyi de başardı.

Avantajlı faizler ile krediler sunan ve her zorlukta müşterisinin yanında duran kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken Vakıfbank, bu kez alışveriş ihtiyaçları için krediye başvurmak isteyen müşterilerine özel bir kredi paketi hazırladı. N11 isimli e-ticaret sitesinden alışveriş yapılacak olan herkesin kullanabileceği bir kredi paketi olan “Anında Dijital Kredi” paketinin detaylarını da açıklayan Vakıfbank, krediyi faizsiz olarak vereceğini duyurdu.

Vakıfbank’tan N11 İle Kazandıran İşbirliği

Alışveriş severlerin çok hoşuna gidecek bir kampanya ile vatandaşların karşısına çıkan Vakıfbank, geçtiğimiz gün n11 ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Gıdadan kozmetiğe; medikal ürünlerden mutfak araç gerçeklerine; giyim ürünlerinden teknolojik aletlere kadar pek çok ürünü satan n11, şimdilerde vatandaşların en çok tercih ettiği alışveriş platformlarından biri haline dönüştü. N11 isimli e-ticaret platformuna olan bu talebi görmezden gelmeyen Vakıfbank ise, n11 üzerinden alınacak ürünler için 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullandırtacağını duyurdu. Özellikle n11’den yakın zamanda yüksel miktarlarda alışveriş yapacaklara can suyu olacak bu kredinin detaylarını da vatandaşlar ile paylaşan Vakıfbank, faizsiz olarak sunduğu kredinin geri ödeme gibi detaylarını da açıkladı.

Anında Dijital Kredi İle Öde Seçeneğiyle 5 Bin TL’ye Kadar Kredi

Kolaylıkla başvuru yapılabilecek kredi türlerinden biri olan “Anında Dijital Kredi”yi vatandaşlar ile buluşturan Vakıfbank, bu krediyi şubeye gitmeden kolaylıkla sağlıyor. Dijital kredi seçeneği ile ödeme yapmak isteyen vatandaşların ise; n11 alışverişlerinin ödeme bölümüne geldiğinde “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneğini işaretlemesi ve ardından karşısına çıkan sözleşmeyi onaylaması gerekiyor. Vakıfbank müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya dahilinde kredinin onaylanması halinde 5 bin TL sadece dakikalar içerisinde başvuran kişinin Vakıfbank’ta yer alan Bankomat hesabına aktarılıyor. Oradan da müşteri hesabına geçirilen bu tutar, Masterpass’e kayıtlı olan her kart ile n11 sistemine aktarılabiliyor. Öte yandan 5 bin TL’lik faizsiz olarak sunulan bu kredinin geri ödeme seçeneğiyse 36 aya kadar çıkabiliyor.

İlgili Makaleler