Gündem

Alışverişler Bedavaya Gelecek; Harcanan Her Kuruş Geri Yüklenecek! Sadece O Karta Sahip Olanlar İçin Geçerli Olacak! Son Gün…

Bir süredir hayatımızda olan kredi kartlarının en karlı tarafları bankaların kredi kartı kullanımını artırmak için gerçekleştirdiği kampanyalar oluyor. Çeşitli sektörlerde yapılan alışverişlere TL değerinde kredi kartı parası hediye eden bankalar, vatandaşların alışverişlerinde tasarruf etmesini ve bazı alışverişlerini bedavaya getirmesini sağlıyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ise, alışveriş kampanyalarının sayısı daha da artırılmış bulunuyor.

Özel bankacılık sektörünün önde gelen kurumlarından biri olan Akbank, Ramazan ayının bereketini müşterilerine yansıtmak için yeni bir kampanya hazırlığı içerisine giriyor. Alışveriş yapan her müşterisine hediye Chip-Para verecek olan Akbank, belirlenen tarihler arasında müşterilerinin 900 TL’ye kadar olan alışverişlerini bedavaya getirmesini sağlıyor. Öte yandan Akbank’ın oldukça kazançlı olan bu kampanyasının detayları da belli olmuş bulunuyor.

Akbank’tan 900 TL’ye varan Chip-Para Hediyesi

İlk kez Akbanklı olacak olan müşterilerine yönelik çok özel bir kampanya hazırlamış olan Akbank, 900 TL’ye varan Chip-Para hediyesi veriyor. Akbank’ın gerçekleştirdiği kampanyaya göre, 1-27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Akbank Mobil kanalından ilk kez Akbanklı olanların dijital kullanım özellikli Akbank Kart’ı ile 30 Nisan 2022 tarihine kadar yapacakları her internet alışverişi yüzde 2, aylık 75 TL olmak üzere toplamdaysa 900 TL’ye varan Chip-Para hediyesi getiriyor. Son gün gidere yaklaşırken; Akbank’ın bu kazançlı kampanyasından sadece geçmişte banka müşterisi olmuş olan vatandaşlar yararlanabiliyor. Ayrıca, sadece asıl banka ve kredi kartı sahipleri kampanya kapsamına alınıyor.

Bu İşlemler Kampanya Kapsamına Alınmıyor

Konuyla ilgili detaylı bir duyuru yayınlamış olan Akbank; Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamaları kampanya kapsamına dahil etmiyor. Bunun yanı sıra ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişleri kampanya kapsam dışı bırakan Akbank, iptal edilen işlemler için ödediği Chip-Para hediyelerini de geri alıyor. Öte yandan aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan alışverişlerin sadece ilkini kampanya kapsamına almış olan Akbank, iade işlemlerinde de kazanılan ödül tutarını müşterisinin hesabına borç olarak yansıtıyor.

İlgili Makaleler