Ekonomi

Alışverişte Çılgın Destek Kampanyaları Açıklanmaya Başladı! 600 TL Detayı İhtiyacı Olanlara İlaç Gibi Gelecek!

Acil nakit ihtiyacı olanlar ve bu ihtiyaçlarını gidermek için bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerine başvuran vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan cazip kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Bu noktada birçok banka kampanya ve promosyon sunmaya devam ederken, Halkbank da N11 ve Hepsiburada üzerinden alışveriş yapacak olanlara yönelik fırsatlarıyla öne çıkıyor. Halkbank’ın resmi web sayfası üzerinden yapılan duyuruda, Hepsiburada ve N11 üzerinden yapılacak olan Paraf alışverişlerinde 6 aya kadar taksit seçeneğinin olduğu da belirtildi. İşte detaylar…

Halkbank N11 Paraf Kampanyası

Halkbank tarafından yapılan duyuruda, Paraf ile Hepsiburada veya N11 üzerinden yapılacak olan alışverişler için geçerli olan kampanyanın 31 Mart 2022 tarihine kadar süreceği bildirildi. Buna göre 31 Mart tarihine kadar N11’de tek seferde yapılacak olan alışverişlerde vade farkı olmadan 6 aya varan taksit seçenekleri sunulacak. Peşin fiyatına 3 ve 4 taksit uygulaması ile sepet toplamının 300 TL ve üzeri siparişlerde, peşin fiyatına 6 taksit uygulaması ile sepet toplamı 600 TL ve üzeri olan siparişlerde kampanyanın geçerli olduğu belirtildi. Ayrıca açıklamalara göre kampanyadan geriye dönük işlemlerde yararlanılamayacak.

Halkbank Hepsiburada Paraf Kampanyası

Halkbank tarafından sunulan Paraf kampanyası, Paraf POS üzerinden yapılan işlemlerde geçerli olacak. Ayrıca kampanya dahilinde Hepsiburada üzerinden tek seferde yapılacak olan alışverişlerde de 6 aya varan taksit seçenekleri sunulacak. Ancak buradaki alışverişlerde 400 TL altı tutarlarda taksit seçeneği sunulmayacak. Bunun yerine 400 – 4.500 TL arası tutarlardaki alışverişlerde 3 taksit, 3 taksit üzerindeki taksit seçeneklerinde ise vade farkı uygulanacak. Öte yandan 4.500 TL ve üzerindeki alışverişlerde peşin fiyatında 6 taksit seçeneği sunulacak ve 6 taksitin üzerindeki taksit seçeneklerinde vade farkı uygulanacak.

İlgili Makaleler