EkonomiGündem

Altın Fiyatları İçin Senaryo Açıklandı! Sarıkız Bu Seviyeleri Görebilir! Milyonlarca Yatırımcı İçin Şok Edici Haber!

Son günlerde artan fiyatları ile yatırımcıların dikkatini çeken yatırım ürünlerinden biri olan altın, fiyat artışı yaşayıp yaşamayacağı konusunda vatandaşları merak ettirmeye başladı. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan uzmanlar, altın alacak veya satacak olan vatandaşları, önümüzdeki hafta için uyardı.

Yatırımcıların ve vatandaşların yakından takip ettiği altın fiyatları, şimdilerde sürekli olarak yükselişe geçmesiyle gündem olmaya başladı. Yeni bir haftaya başlayan altın, geçtiğimiz günlerde Wall Street analistçilerinin de gündemindeydi. Sık sık konuyla ilgili açıklamalar yapan Wall Street analistçileri, önümüzdeki hafta için altın fiyatları tahminlerinde bulundu.

Altın Fiyatları Artacak Mı?

Yeni yıldan bu yana sürekli olarak artış yaşayan ürünlerden biri olan altın fiyatları, tüm dünyayı etkisi altına alan Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından dur durak bilmeyen bir artış yaşamaya başladı. Başlayan sıcak temas nedeniyle son 1,5 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda olan altın fiyatları, altın yatırımı yapan vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Önünüzdeki günlerde “Altın fiyatları artacak mı?” sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, konuyla ilgili bilgi alabilmek için uzman görüşlerini okumaya başladı. Altın fiyatları için sürekli olarak tahminlerde bulunan ve sık sık konuyla ilgili tahminlerde bulunan Wall Stresst analistleri, altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde de artış yaşayacağını açıkladı. Wall Stresst analistlerinden biri olan Seans Lusk, ise, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “Altın, bu kadar çok risk ve belirsizliğin olduğu bu ortamda 2.000 dolara ulaşamazsa artık ne zaman bulaşır bilmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Altın Fiyatları 2022 Yılı Tahminleri

Altın fiyatları için anket düzenleyen Wall Street analistleri, altın fiyatları ile ilgili tahminlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl yaptığı tahmin ile vatandaşları bir hayli şaşırtan konuyla ilgili uzmanlar, 2022 yılı için de tahminlerde bulundu. Altın fiyatlarının 2022 yılında 2021 yılının kapanış fiyatından yüzde 10 daha artacağını söyleyen uzmanlar, ankete katılan kişilerinin de benzer bir düşünce ortaya koyduğunu belirtti. Altın fiyatlar ile ilgili yapılan ankette 1013 oy kullanıldığını belirten uzmanlar, 714 kişinin altın fiyatlarının önümüzdeki hafta itibariyle artış göstereceğini düşündüğü ortaya çıktı. Buna göre uzmanlar, ons altın fiyatının önümüzdeki hafta 2010 dolar seviyesine çıkacağını öngördüklerini açıkladı.

İlgili Makaleler