EkonomiGündem

Altın Fiyatları Sert Düşmeye Devam Ediyor ! İşte Güncel Altın Fiyatları

Birikim yapan ve yatırımcı olan vatandaşlar tarafından altın fiyatları araştırılıyor. Dün düşen altın fiyatları bugün de düşmeye devam ediyor. Fiyatlardaki son durumu haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz...

Türkiye’de birikim yapanlar ve yatırımcılar tarafından altın fiyatları araştırılıyor. Dün düşüşe geçen altın fiyatları bugün de sert bir şekilde düştü.

Altın fiyatları dün gram altın 301.7 lira, çeyrek altın ise 507 lira seviyesinde işlem görüyordu. Ons altın ise yüzde 4’e yakın düşüşle 1470 dolar seviyesinde bulunuyordu.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

17 Mart 2020 Salı günü Çeyrek altın alış fiyatı 502.03 TL, satış fiyatı ise 512.21 TL olarak işlem görüyor. Çeyrek Altın gün içinde 500 TL seviyesine kadar gerilemiş, ancak 500 TL altını görmeden 512 TL seviyelerine yeniden yükselmişti.

Altın Fiyatları Sert Düştü
Altın Fiyatları Sert Düştü

Sert düşüşlerin yaşandığı Altın da corona virsünün yanı sıra ‘Nakitte Kal’ işlemi uygulayan yatırımcıların büyük etkisi bulunuyor.

Sert düşüşün yanı sıra altın fiyatların herhangi bir gelişme olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir