Gündem

Anadolubank, Bomba Etkisi Yaratacak Akaryakıt Kampanyasını Az Önce Açıkladı! O İstasyondan Alınacak Benzinler Adeta Bedavaya Gelecek! Üstelik…

Artan akaryakıt fiyatlarının ardından bankaların kampanyaları da akaryakıt alımlarına doğru yönelmiş bulunuyor. Hem kurumlarının kredi ve banka kartlarını kullandırmayı cazip hale getirmeyi hem de akaryakıt zamlarından müşterilerini korumayı amaçlayan bankalar, bu konuda gittiği iş birliklerini de arka arkaya açıklamış bulunuyor. Son açıklama ise, Anadolubank’tan geliyor.

Avantajlı kampanyaları ile her dönem dikkat çeken bankalardan biri olan Anadolubank, akaryakıt kampanyasının detaylarını müşterileri için paylaşmış bulunuyor. Diğer bankaların aksine ticari kart müşterilerine özel bir akaryakıt kampanyası hazırlamış olan Anadolubank, bu kapsamda BP ile yeni bir iş birliğine gidiyor. Müşterilerine alışverişlerinde yüzde 2 indirim yapan Anadolubank, aynı zamanda yüzde 10 ek indirimi ile de fark yaratıyor.

Anadolubank’tan Ticari Kart Müşterilerine BP İndirimi

Bireysel müşterilerinden daha çok akaryakıt alımı gerçekleştiren ticari müşterilerinin masraflarını paylaşmak adına eşsiz bir iş birliğine gitmiş olan Anadolubank, Visa Ticari Kredi Kartı sahiplerine özel BP Taşıtmatik’te yüzde 2 indirim sunuyor. Bu indirime ek olarak bir indirim daha gerçekleştiren Anadolubank, Visa Ticari Kredi Kartı ile taşıtmatik sistemine kayıt olanlara ilk faturada ilave yüzde 10 indirim sağlıyor. 6 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamına dahil olacak Anadolubank ticari müşterilerinin BP ile taşıtmatik sözleşmesi imzalaması gerekiyor. Bu sözleşme için gereken form ise, https://ddei5-0-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=www.bptasitmatik.com&umid=CCEB905C-DBD1-CA05-AF1A-61F0846C6429&auth=76823e2be454ae0c83bb3b102c6df99010303a25-c66091ddea1ffc3c8bc7c4b931b243a44cc27c34 web sayfası içerisinde yer alıyor.

Anadolubank’tan Karlı Akaryakıt İndirimi

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim
Akaryakıt Fiyatlarına İndirim

Kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme de yayınlamış olan Anadolubank, bu kampanyayı sadece BP tasıtmatik sistemine ilk kez dahil olacak olan Visa Ticari Kredi Kartı sahibi tüzel kişi müşterilerine sağlıyor. Anlaşma esnasında tanımlamanın VISA Ticari Kredi Kartı tanımlaması yapılması halinde bu kampanyaya dahil olabilecek olan Anadolubanklılar’ın sadece ilk 500 kişisi yararlanabiliyor. Bu kampanya kapsamında toplamda K.D.V. de dahil olmak üzere 1.000 TL’yi geçmeyen tutarlarda indirim alabilen Anadolubanklılar, sadece bir kez kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyaya sadece Visa ticari kredi kartı ile işlem yapan müşterileri dahil eden Anadolubank, ticari banka kartı ve ön ödemeli kartları kampanya kapsamının dışında bırakmış bulunuyor. Öte yandan kampanya kapsamında araç sayısına göre farklı indirim alabilen ticari Anadolubanklılar, konuyla ilgili detaylara bankanın internet sitesi içerisinde yer alan kampanyalar kısmından ulaşabiliyor.

İlgili Makaleler