Ekonomi

Anadolubank Tekirdağ ve İstanbul’da uygun fiyatlı dükkan satışına başladı! Fiyatlar dibe çekildi! 133 metrekarelik iş yeri, 550 bin TL karşılığında satılacak!

Hammadde fiyatlarına direk olarak etki eden olumsuz gelişmeler sonucunda fahiş seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları, tüketicilerin bellerini büktü. Kendi konutuna sahip olmanın yanı sıra kendi iş yerine de sahip olmayı hedefleyen tüketiciler, piyasada uygun fiyatlı satılık iş yeri ilanlarının olup olmadığını araştırmaya başladı.

Zorlu ekonomik süreç kapsamında bütçelerine uygun iş yeri ilanlarını görüntülemek isteyen tüketiciler için Anadolubank’tan müjdeli haber geldi. Banka, anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Muzayede üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini ve bu ihaleler kapsamında da icralık iş yerlerini satışa çıkardığını belirtti. Dükkanlardan birinin Tekirdağ diğerinin ise İstanbul ilinde olduğunu ifade eden Anadolubank, dükkanlara ve ilgili ihalelerine ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı. Fiyat tekliflerinin halen kabul edildiği belirtildi.

ANADOLUBANK TEKİRDAĞ SATILIK DÜKKAN İLANI!

Muzayede isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenleyen Anadolubank, söz konusu ihale kapsamında Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde bulunan bir iş yerini satışa çıkardığını belirtti. İş yerinin toplam kullanım alanını 133 metrekare olarak açıklayan banka, satışın tam hisse ile gerçekleştirileceğini belirterek ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulan 133 metrekare kullanım alanlı iş yeri için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedeli, 550 bin TL olarak açıklandı. İhaleye katılım sağlamak isteyenlerin direkt olarak Muzayede platformu üzerinden başvuru yapabileceklerini belirten banka, fiyat tekliflerini halen kabul ettiğini ifade etti.

ANADOLUBANK İSTANBUL SATILIK DÜKKAN İLANI!

Anlaşmada olduğu yasal ihale platformu Muzayede sitesi üzerinden yeni bir iş yeri ihalesi daha düzenlediğini belirten Anadolubank, bu ihalesinde satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıkladı. İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunan icralık iş yerinin tam hisse ile satılacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

7 yıllık bir binanın zemin katında bulunan icralık iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon TL olarak belirlemiş olan Anadolubank, ihale kapsamında Muzayede platformu üzerinden fiyat tekliflerinin verilebileceğini ifade etti.

İlgili Makaleler