EkonomiGündem

Anında 4750 TL İsteyenler İçin O Devlet Kurumu Kartına Sahip Olmak Yetiyor: Başvuru Yapan Herkes Anında Parayı Hesabında Görüyor!

Bir süredir pandemi etkisi altında giderleri artan vatandaşlar, zorlu süreçleri bir türlü arkasında bırakamadı. Özellikle yeni yıl ile birlikte gelen zamların ardından yaşam pahalılığını daha da belirgin bir şekilde yaşamaya başlamış olan vatandaşlar, çareyi bir kez daha bankalarda arar hale geldi. Birbirinden cazip faiz oranları ile vatandaşların imdadına yetişen bankalar arasında yer alan Aktif Bank ise, müşterileri için çok özel bir kredi paketi hazırladı.

Geçtiğimiz gün yeni bir kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıkan Aktif Bank, gelişmekte olan hizmetleri ile bankacılık sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Ekonomik sıkıntıların daha belirgin hale geldiği şu günlerde cazip seçenekler ile vatandaşların karşısına çıkan Aktif Bank, uygun faiz ve uzun vade seçenekleri ile geliştirdiği yeni kredi paketinin detaylarını nihayet açıkladı.

Kredinin N Kolay Hali

Yeni dönemde ortaya çıkmasına rağmen hızla büyüyen bankalar arasındaki yerini almayı başaran Aktif Bank, kişiye özel olarak sunduğu faiz oranları ile şimdilerde ise, en karlı kredi paketlerini ortaya çıkaran bankalardan biri olarak öne çıkmaya başladı. Kişiye özel olarak sunduğu faiz oranların yanı sıra avantajlı vade seçenekleriyle de bir hayli dikkat çeken Aktif Bank, kredi başvurularını da oldukça kolay hale getirdi. İnternet bankacılığı sistemi olan “Nkolay.com” ya da N Kolay uygulaması ile kredi başvuruları alan Aktif Bank, 50 bin TL’ye kadar olan her ihtiyaç için ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Kişiye özel faizlerin yanı sıra yüzde 2,89 sabit faize sahip olmasıyla da sıkça tercih edilen Aktifbank, vade seçeneği olarak ise, 36 ay sunuyor.

Anında Nakit İhtiyacı İçin Başvuru Yapmak Çok Kolay

Aktif Bank isimli bankanın internet bankacılığı olarak tanınmış olan N Kolay, şimdilerde kredi çekecek olan vatandaşların yavaş yavaş ilk tercihlerinden biri haline gelmeye başlıyor. Vatandaşların “Nkolay.com” adresinden kolaylıkla yapabileceği kredi paketlerini her geçen gün artıran Aktif Bank’ın kredilerinden yararlanmak isteyen vatandaşların internet bankacılığı içerisinde yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurması gerekiyor. Yapılan başvurunun ardından ücretsiz N Kolay banka karta da sahip olan vatandaşlar, onaylanan kredi tutarlarını bu kart aracılığıyla alabildikleri gibi çektikleri kredinin geri ödemelerini de N Kolay banka kartı ile tüm bankalarının ATM’lerinden ücretsiz bir şekilde kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

İlgili Makaleler