Gündem

Anında 5.000, 25.000, 100.000 Bin TL Verilecek! Tek Şart Emekli Maaşını Bu Bankadan Almak, Başka Şart Yok!

Acil nakit ihtiyaçları için sık sık kredilerden yararlanan emekliler, en uygun faiz oranı ile kredi desteği alabileceği kurumları merak ediyor. Bu noktada emekliye iki ayrı müjde Halkbank’tan geliyor.

Kamu bankasının avantajlarını her dönem müşterilerine sunan Halkbank, 2022 yılında sadece emekli olan müşterilerine özel olarak avantajlı faizler ve kişiye özel ödeme planları ile hizmet vermeye devam ediyor. Şart olarak emekli maaşını bankadan almayı taahhüt etmeyi arayan Halkbank, konuyla ilgili detayları da açıklamış bulunuyor.

Halkbank’tan Emeklilere Özel “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi”

Emeklilerin acil nakit ihtiyaçları için çok özel faiz oranları ile sadece onlara özel krediler sunan Halkbank, yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranları ile her emeklinin bütçesine uygun taksitlendirme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar kredi sağlıyor. Kredi tahsis ücreti aldığı “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” paketini yüzde 1,69 oranında faiz ile sunan Halkbank, tahsis ücreti almaması halindeyse yüzde 1,74 oranından emekli müşterilerine yardımcı oluyor. Geri ödemeler konusunda son derece esnek planlar ortaya çıkaran Halkbank, 50.000 TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için 36 ay; 50.000 TL üzerindeki tüm ihtiyaçlar için ise 24 ay vade seçeneği yaratıyor. Ayrıca aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli gibi ödeme seçenekleriyle kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. Öte yandan Halkbank’tan çekilecek olan 25.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri minimum 958,90 TL olabiliyorken; bu tutarın 100.000 TL’ye çıkması halinde aylık ödemeler, minimum 5.303,89 TL’den başlatılabiliyor.

Halkbank’tan Emeklilere Özel “Emekli Mini Kredisi”

Emeklilerin daha düşük ihtiyaçları için “Emekli Mini Kredisi” paketini hazırlamış olan Halkbank, emeklilerin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını aylık sadece yüzde 1,58 faiz oranı ile sağlıyor. Bu kapsamdaki kredi paketini 36 aya kadar vade seçeneğiyle de sunan Halkbank, geri ödemeler konusunda; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak yapmaya olanak tanıyor. Bu şartlar altında Halkbank’tan çekilecek olan 5.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisinin kredi tahsis ücreti sadece 26,25 TL olurken; bu kredinin aylık taksitleri ise 192,90 TL olarak 36 ay vadede ödenebiliyor. Halkbank, emeklilere özel kredilerini mobil bankacılık, internet ve telefon bankacılığı, şubeleri ile ATM’leri aracılığıyla kullandırtıyor.

İlgili Makaleler