Gündem

Anında Nakit Dönemi Başlıyor; Başvurmak Yetiyor! Onay Süresi Yok, Şart Yok; Direk Çekilecek! Anında Nakit İçin…

Bankacılık sektörünün her geçen gün gelişmesi vatandaşların bankacılık hizmetlerinden de daha kolay yararlanmasını sağlıyor. Kredilerden kredi kartlarına her türlü bankacılık hizmetlerini küresel dünyaya uydurmuş olan bankalar ise, müşterilerine daha özel ve hızlı bir hizmet verebilmek için birbiri ile bir yarış içerisine girmiş bulunuyor. Öte yandan bu bankalar, o yarışta en hızlı nakit desteği vermesiyle öne çıkıyor.

Kredilerin çok sık kullanıldığı günümüzde asıl amaç, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve ihtiyaçları ertelememek oluyor. Bu bağlamda vatandaşların bankalarda aradığı ilk şey de en hızlı kredi alabilmek ve gereksiz prosedürlerden kurtulmak oluyor. 2022 yılında anında nakit sağlaması ile öne çıkan QNB Finansbank, Akbank ve TEB müşterilerine anında nakit vermek için tüm kredi paketlerini dijital ortama taşımış bulunuyor.

QNB Finansbank, Akbank ve TEB Anında Kredi İçin Düğmeye Basıyor

Bankacılık hizmetleri ile öne çıkan özel bankalardan biri olan QNB Finansbank, kredilerinde yeni bir dönemi başlatıyor. Anında kredi vermeye başlamış olan QNB Finansbank, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurularını alıyor. Bu kredi türünü yüzde 1,74 faiz oranı ile sağlayan QNB Finansbank, müşterilerine özel olarak 18 aya varan geri ödeme seçenekleri de sunuyor. Bu şartlar altında en uzun vadede çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir ihtiyaç kredisinin geri ödemeleri ise, aylık 1.813,25 TL olarak hesaplanıyor.

Akbank ve TEB De QNB Finansbank Gibi Faizleri Düşük Tutuyor

QNB Finansbank gibi anında kredi veren bankalardan biri olan Akbank, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını her an giderebilmesi için kredi başvurularını mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kabul etmeye başlıyor. Yüzde 2,17 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile müşterilerine uygun taksitli krediler sunan Akbank’ın bu avantajlı kredisine başvurmak için ise, dijital bankacılık araçlarından “Akbank Anında Kredi” türüne başvuru yapmak gerekiyor. Bu şartlar altında ve en uzun vade seçenekleri ile Akbank’tan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı ise sadece 431,38 TL oluyor. Öte yandan anında kredi paketi sunan bankalardan biri olan TEB ise, faiz oranını yüzde 2,33 olarak belirlemiş bulunuyor. Tıpkı Akbank gibi 36 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Her türlü ihtiyaç için çekilecek olan “TEB Anında Kredi” başvuruları da mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden gerçekleştiriliyor. TEB’ten çekilecek olan 10.000 TL’lik bir kredinin aylık ödemesi ise minimum 444,42 TL oluyor.

İlgili Makaleler