Gündem

Anında Nakit İçin ING’li Olmak Yetiyor! Ekstra Bir Şey Aranmıyor; Başvuru Yapan Herkese Anında 100.000 TL’ye Kadar Kredi Veriliyor! Son Gün…

Son dönemlerde oluşturduğu avantajlı kampanyalar ve nakit avans destekleri ile müşterilerinin yüzünü güldüren bankalardan biri olan ING Bank, sunduğu avantajları her geçen gün artırıyor. Şimdilerde sadece yeni müşterilerine özel olarak faizsiz kredi paketleri de hazırlamış olan ING Bank, mevcut müşterilerine ise uygun faizli ve üst limitsiz kredi destekleri sağlamaya devam ediyor.

Turuncu Ekstra programına dahil olan ING Banklılara daha özel avantajlar sunan ING Bank, düşük faizin yanı sıra düşük taksitli aylık ödemeler ve uzun vade seçenekleri ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Müşterilerinin her alanda kazanması için sürekli olarak kampanyalarını artıran ING Bank, 2022 yılının en çok kazandıran bankaları arasında yer alırken; vatandaşların her nakit desteği talebine de anında cevap veriyor.

Turuncu Ekstralılar ING’de Daha Çok Kazanıyor

Her müşterisine çok özel avantajlar sunan ING Bank, özellikle Turuncu Ekstra programına dahil olan müşterilerini daha özel avantajlar ile buluşturuyor. Bu program kapsamında halihazırda müşterisi olan vatandaşlara aylık faiz oranı yüzde 1,79’dan başlayan krediler sunan ING Bank; aylık harcamalarının 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Kart’ı ile yapan müşterilerine ise daha düşük faizli ve faizsiz krediler sağlıyor. Bu kapsamda bu şartı yerine getiren ING’liler 5.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarını faizsiz gerçekleştirebilirken; 5.001 TL ve üstü kredi kullanımlarında ise özel faiz oranlarından yararlanabiliyor. Mevcut müşterilerine yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranından kredi sağlayan ING Bank, bu faiz oranını sadece kredi notu 1850 ve üzeri olan müşterilerine sunuyor. Kredi notuna ters olarak faiz oranını artıran ING Bank, maksimum yüzde 3,39 faiz alıyor.

ING Bank, Üç Ay Geri Ödeme Erteleme Seçeneği De Sunuyor

Şubelerinin yanı sıra mobil ve internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurularını alan ING Bank, geri ödemeler konusunda ise 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Müşterilerinin 5.001-50.000 TL arasındaki kredileri için 36 aya varan vade seçenekleri sunan ING Bank, esnek geri ödeme planlarıyla da müşterilerini rahatlatıyor. Esnek geri ödemeler kapsamında üç ay kredi ödemesi erteleme seçeneği sunan ING Bank, bu üç ayı toplam vade süresinden düşerek, kalan aylar üzerinden taksitlendirme sağlıyor.

İlgili Makaleler