Gündem

Ankara ‘da Corona Virüsü Hareketliliği ! Karantinadan Kaçtı

Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde bir kişi corona virüsü karantinasından kaçtı. Kaçan vatandaş evinde polis tarafından yakalandı ve yeniden karantinaya alındı.

Ankara ‘da bir kişi corona virüsü karantinasından kaçtı ve polis tarafından evinde yakalanarak yeniden karantinaya alındı.

KARANTİNADAN KAÇTI

İddialara göre , zatürre şikayeti nedeniyle AnkaraBilkent Şehir Hastanesi’ne giden erkek şahıs, doktorlar tarafından korona virüs şüphesi nedeniyle karantina altına alınmak istenince hastaneden kaçtı.

Karantinaya alınmak istemeyen erkek şahıs kaçarak kayıplara karıştı. Doktorlar virüs şüphelisinin hastaneden kaçtığını fark edince polis ekiplerine haber verdi. Ekipler detaylı çalışmaların ardından şüpheli şahsı evinde buldu.

Ankara 'da Corona Virüsü Hareketliliği

Olay yerine gelen sağlık ekipleri şüpheliyi tekrardan güvenli bir şekilde Ankara Bilkent Şehir Hastanesine getirerek karantina altına aldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir