Gündem

Ankara’daki Kritik Corona Virüsü Toplantısı Öncesi Flaş Gelişme

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkünde corona virüsü toplantısı yapılacak. Ancak toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bugün Çankaya Köşkü corona virüsü ile mücadele eşgüdüm toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

FAHRETTİN ALTIN DUYURMUŞTU

Pazartesi günü, İletişim Başkanı Fahrettin Altun bir açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun açıklamalarında “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü yeni tip koronavirüs ile mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek” ifadelerine yer vermişti.

TOPLANTI ÖNCESİNDE FLAŞ GELİŞME

Söz konusu toplantı bugün saat 14:00’da başlayacak. Ayrıca toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir açıklama yapacağı ifade edildi. Kritik toplantıya Sağlık Bakanı ve bir kaç Bilim Kurulu üyesi de katılacak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir