Gündem

Arabası Olan Hemen ING Bank’a Koşsun; 500 TL Anında Akaryakıt Hediye! Başvuran Herkesin Hesabına Geçiyor! Başvuru Detayları…

Günden güne artmaya devam eden akaryakıt fiyatları sadece vatandaşları değil, yeni müşteri kazanmak isteyen bankaları da düşündürüyor. Kredi kartlarını kullanan müşterilerine dönem dönem avantajlı kampanyalar düzenleyen bankalar, bu kampanyaları içerisine son dönemde artan akaryakıt fiyatları nedeniyle petrol ofisi markalarını da dahil etmeye başlıyor. O kampanyalarda nen avantajlısıysa ING Bank’tan geliyor.

Kredi kartını kullanan müşterilerine yönelik çok özel kampanyalar sunmaya devam eden ING Bank, bu kez akaryakıt alımı yapan müşterilerine kazandırmayı amaçlıyor. Sadece akaryakıt alacağına dair söz veren her müşterisine anında 500 TL hediye eden ING Bank, 12 ay boyunca avantajlı kampanyasının tadını çıkarmak için müşterilerini kampanyaya katılmaya davet ediyor. Öte yandan ING Bank, kazandıran kampanyasının detaylarını da açıklamış bulunuyor.

ING Bank’tan Tam 500 TL’lik Akaryakıt Kampanyası

Akaryakıt zamlarına karşı müşterilerinin cebini korumak için benzersiz bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, Petrol Ofisi ile işbirliği imzalamış bulunuyor. Her ay 500 TL akaryakıt alacağına dair söz veren her müşterisine 500 TL hediye eden ING Bank, kampanya için müşterilerini ING Mobil uygulamasına girmeye davet ediyor. Mobil bankacılığı içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümüne yeni kampanyasını eklemiş olan ING Bank, bir tık ile kampanyaya katılımı da mümkün hale getirmiş bulunuyor.

ING Bank Duyurdu; Söz Vermek Yetiyor

Avantajlı akaryakıt kampanyasını kendi resmi web sitesinden de duyurmuş olan ING Bank, kampanyanın detaylarını da açıklamış bulunuyor. ING Bank tarafından yayınlanan duyuru içerisindeyse; “İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklenir” ifadeleri yer alıyor. Haziran ayına kadar kampanyaya başvuruların devam edeceğini de açıklamış olan ING Bank, bu kampanya kapsamında her ay 500 TL’lik yakıt ödemesi yapacağına dair söz veren müşterilerinin hesabına “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırıyor. Yıl sonunda sözlerini yerine getiren müşterilerinden herhangi bir geri ödeme almayan ING Bank, sözünü yerine getirmeyen müşterilerinden ise, kıyas usulüne göre gerçekleştirdiği ödemenin bir kısmını geri alıyor.

İlgili Makaleler