Gündem

Araç sahipleri ucuza akaryakıt almanın formülünü buldu: O mesajı atan 70 TL daha az ödeyecek!

Araç sahipleri akaryakıt indiriminde kaçırılmayacak bir kampanya duyuruldu. 15 Şubat tarihine kadar geçerli olan kampanya tüm BP istasyonlarında ekstra bonus kazandıracak.

Küresel çaplı piyasalarda Brent petroldeki artış akaryakıt fiyatlarını da yükseltiyor. Bankaların belirli dönemlerde başlattıkları ek kampanyalarla beraber akaryakıt indirimi bütçeyi dengeliyor. Garanti BBVA anlaşmalı yepyeni bir kampanya duyuruldu.

70 TL AKARYAKIT İNDİRİMİ NASIL KAZANILIR?

Bonus üyeliği bulunan BP istasyonlarından yapılacak 250 TL ve üzeri akaryakıt harcamasına 60 TL bonus kazanılıyor. BonusFlaş uygulaması üzerinden ödeme yapıldığında ek 10 TL Bonus fırsatı sunuluyor. Toplamda 70 TL’ye kadar bonus fırsatı sunan kampanya 15 Şubat tarihine kadar geçerliliğini koruyor.

Tek seferde ve farklı günlerde yapılacak olan 4 seferlik 250 TL ve üzeri harcamalar değerlendirmeye alınacaktır. Aynı gün içinde yapılacak birden fazla harcamanın ilk 250 TL ve üzeri harcaması kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için uygulama üzerinden ya da sms ile katılım sağlanması gereklidir.

70 TL AKARYAKIT İNDİRİM KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Akaryakıt indirimi fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlarım alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Bunun için harcama yapmadan hemen önce BonusFlaş uygulamasını cep telefonuna indirilmeli, uygulama içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek Katıl butonuna basılmalıdır.

Kampanyaya sms ile katılım sağlamak isteyenler cep telefonunun mesaj kısmına BP yazarak 3340‘a kısa mesaj olarak gönderilmesi yeterlidir. Kampanya dönemi boyunca kazanılan bonus tutarı ile ilgili tüm detaylı bilgi BP istasyonlarında bulunan Garanti BBVA POS cihazları aracılığı ile öğrenilebilir. BonusFlaş uygulaması üzerinden katılımlarda en fazla 60 TL 2 kez bonus kazanılabilir. Bu kampanya yalnızca Garanti Bonus kart sahipleri farklı bir bankanın bonus kart sahipleri ya da Money Bonus Kart sahipleri için geçerlidir.

İlgili Makaleler