Gündem

Araç sahiplerine 10 bin TL kazandıran akaryakıt çekilişi başladı: BP istasyonlarına gelerek şartları karşılayan ilk 100 kişi kârlı çıkacak!

Araç sahipleri için kaçırılmayacak bir teklif BP akaryakıt istasyonlarından geldi. 160.000 TL değerinde akaryakıt hediyesinden çekilişe katılarak yararlanılabilir. Kampanya dönemi devam ederken çekilişe katılarak şartları yerine getirenler bu fırsatı değerlendirebiliyor.

Çekiliş organizasyonu tamamlandıktan sonra yeni yılın ilk ayında gazetede duyurusu yapılarak kazanan talihliler BP istasyonlarından akaryakıt hediyesini kullanabilecek. Kampanya dönemi içerisinde BP istasyonlarına gelerek Castrol markasına ait ürünlerden herhangi birini almak yeterli oluyor.

BP AKARYAKIT PUAN KAZAN ÇEKİLİŞİNDEN NASIL FAYDALANILIR? ÇEKİLİŞTEN NE KAZANILIR?

BP akaryakıt istasyonlarına gelip çekilişe katılım sağlayan ilk 100 kişi farklı rakamlarda nakit kazanım sunulacak. Birinciye 10.000 TL, ilk 10 kişiye 5000 TL, ilk 100 kişi ise 1.000 TL değerinde BP Club Puan hediye edilecek. BP akaryakıt istasyonlarında geçerli olan kampanya 1 Kasım tarihinde başlatıldı ve 31 Aralık tarihine kadar devam edecektir.

Kampanya kapsamında sunulan faydalan yararlanmak isteyenlerin BP istasyonlarına gelerek Castrol Edge, Castrol GTX ya da Castrol Magnatec ürünlerinden herhangi birini satın almak yeterli oluyor. Yıl sonuna kadar alınan her bir ürün için çekiliş hakkı kazanılıyor.

BP AKARYAKIT PUAN KAZAN ÇEKİLİŞİNE NASIL BAŞVURULUR? KAMPANYA NE ZAMAN SONUÇLANIR?

Ürünün kapağının alt kısmında yer alan şifre kullanılarak kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Bunun için kişiye ait cep telefonu bilgileri, isim soyisim, adres bilgileri ve katılım şifresi www.ekxpressfirsati.com internet adresine ücretsiz olarak iletilmelidir. Ardından cep telefonuna gönderilen aktivasyon kodu ile çekilişe katılım tamamlanabilir. Kazanılan tüm puanlar 24 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Çekiliş 10 Ocak 2023 tarihinde saat 10.30’da gerçekleşecektir. Her kişi yalnızca bir kez ikramiye kazanabilir. 18 yaş altında olanlar kampanyaya katılamaz. BP çalışanları kampanyaya katılamaz.

Şifre ile kampanyaya katılımı sağlayan kişilere ikramiye olarak 10.000 TL’ye kadar akaryakıt puan hediye edilecek. Kazanılan puanlar akaryakıt alımı için BP istasyonlarında kullanılabilecek. Kazanılan akaryakıt puanlar 12 Ocak 2017 23 tarihinde açıklanacak olunup hak sahiplerinin sahip olduğu BP Club kartına yüklenecektir. BP club istasyonları tarafından onaylanan ve hesabı tanımlanan puanlar farklı bir kişiye devredilemez. Başka bir karta aktarma sağlanamaz ve nakde çevrilerek kullanılamaz.

İlgili Makaleler