EkonomiGündem

Araç Sahiplerine Bir Güzel Haber Daha ! Akaryakıt Fiyatlarına Bir İndirim Daha Bekleniyor

Uluslarası petrol fiyatlarındaki değişim sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha bekleniyor. Peki benzin fiyatlarına ne kadar zam yapılacak? Detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz...

Uluslararası petrol fiyatlarındaki değişim nedeniyle akaryakıt fiyatlarında da değişiklikler oluyor. Buna göre benzin fiyatlarına indirim yapılması bekleniyor.

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM BEKLENİYOR

Sektör yetkililerinin aktardıklarına göre Salı gününden geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 8 kuruş indirim bekleniyor. Bunun yanı sıra motorin fiyatlarına ise 6 kuruş zam bekleniyor. Bunun yanı sıra en son 28 Mart tarihinde benzin fiyatlarına 13 kuruş zam yapılmıştı.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir