EkonomiGündem

Araç Sahiplerine Müjde ! İkinci Büyük İndirim Geliyor

EPGİS tarafından önemli bir açıklama yapılarak bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere büyük indirim yapılacağı ifade edildi. Peki benzine ne kadar indirim yapılacak? Detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz..

EPGİS tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak araç sahiplerine güzel haber verildi. Bu bağlamda ikinci büyük indirim yapılacak.

BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR

Yapılan açıklamada benzinin litre fiyatına 51 kuruş indirime gidileceği ifade edildi. Ayrıca bu indirimin gece yarısından itibaren geçerli olacağı ifade edildi.

Düşen petrol fiyatlarına paralel olarak akaryakıt fiyatlarında 10 Mart’ta indirime gidilmişti. Pompa fiyatlarına yansımıştı ve benzinin litre fiyatı 60, motorinin ise 56 kuruş düşmüştü.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Benzin Fiyatlarına İndirim
Benzin Fiyatlarına İndirim

Bu hesaplamalar kapsamında dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.

Ancak genel olarak benzin fiyatlarına 51 kuruş indirim yapılacak.

Bu konu hakkında yeni bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir