Gündem

Aralık ayına özel alışveriş kampanyası bereketi ile geldi: Gıda alışverişinde 300 TL hediye ediliyor! Tek tuşla hesaba aktar!

Ziraat Bankası Bankkart sahipleri Metro alışveriş merkezlerinden yapacakları harcamaya 300 TL Bankkart Lira kazanıyor. Farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan alışveriş tutarı gerçekleştirildiğinde kampanya devreye giriyor. Alışveriş yapan müşterinin hesabına aktarılıyor.

Bankaların belirli dönemlerde market ve gıda harcamalarına yönelik başlattığı kampanyalar yapılan alışverişlerden ek kazanç sağlamayı destekliyor. Ziraat Bankası 21 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanya için bugün kampanya duyurusunu paylaştı. Sms yoluyla kampanyaya katılım sağlayanlar bu faydadan yararlanabilecek.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Metro marketlerde farklı günlerde yapılacak tek seferlik gıda alışverişi 150 TL Bankkart Lira toplamda 300 TL Bankkart Lira kazandırıyor. 1.500 TL ve üzeri alışverişin ilk 150 TL Bankkart Lira ikincisi tekrar 150 TL, toplamda 300 TL kazanılıyor.

Ziraat Bankası Bankkart Mobil uygulaması sms ya da internet şubesi üzerinden katılım sağlanabiliyor. Bankkart Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelinerek “Kampanyaya Katıl” tuşuna basmak yeterli oluyor. Sms yolu ile kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına METRO yazıp 4757‘ye kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanya dönemi içerisinde katılım sağlandıktan sonra alışveriş tutarı gerçekleştirilmelidir. Her müşteri en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilir. Sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden yapılan sms ile başvurular dikkate alınacaktır.

Alışveriş tamamlandıktan sonra kampanyaya katılımı sağlayanlar için kazanılan Bankkart Liralar 28 Aralık 2022 tarihinde hesaba yüklenir. 31 Ocak 2023 tarihine kadar sadece Metro Marketlerde kullanılabilir. Bankkart Lira kullanılmadığında 1 Şubat tarihinde hesaptan geri alınır.

GIDA ALIŞVERİŞİNE 300 TL KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyanın detayları belli oldu. Belirli şartları karşılayanlar ancak faydadan yararlanabilecek. Kampanya dahilinde peşin ya da gıda dışı taksitli tüm işlemler dahil ediliyor. Bankkart POS üzerinden yapılan işlemler geçerli oluyor. Tütün alışverişi, kontör yüklemeleri alışveriş sürecinde kampanyaya dahil edilmiyor. Ek kart ile yapılan tüm harcamalar asıl karta yansıtılıyor. Bireysel kart sahipleri faydalanabiliyor. Ziraat Bankası Metro Market işbirliği ile sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler