Gündem

Artan Ayçiçek Yağlarına İnat O Markette Dev İndirim! Fiyatlar Resmen Çakıldı. Duyan Almak İçin Marketlere Koştu!

Geçtiğimiz yılın son haftalarından itibaren yükselişe geçen gıda fiyatları, yeni yıl ile birlikte de zam almaya devam eder hale geldi. Özellikle temel besin maddelerinde uygulanan yüzde 7’lik KDV indiriminin bile gideremediği bu zamlara bir de Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi eklenince, gelen zamlar katlanarak artmaya başladı. Uygun fiyat sunmak için faaliyete sokulmuş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ise, artan fiyatlara inat indirime gitti.

2022 yılında da yükselmeye başlayan ve yükselmeye hızla devam eden temel besin maddelerinden biri de ayçiçek yağı oldu. Özellikle ayçiçek yağında dünya üretiminin önemli payını elinde tutan Rusya ve Ukrayna’nın bir savaş içerisinde olması, son günlerde ayçiçek yağlarında inanılmaz artışlar gözlenmesine neden oldu. son zamlar ile birlikte 5 litresi adeta 200 TL’yi aşan ayçiçek yağında indirime gittiğini duyuran Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, herkesi o indirimli fiyattan ayçiçek yağı almaya davet etti.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri Ayçiçek Yağı Müjdesini Verdi

Kaliteli gıda ürünü ve uygun fiyat politikası için her geçen gün sayıları artırılan Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri, indirimleri ürünleri ile bir süredir en çok dikkat çeken marketler arasında yer almaya başladı. Her hafta gerçekleştirdiği indirimlere ek olarak temel besin maddelerine getirilen yüzde 7’lik KDV indirimini de uygulayan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, şimdilerde zor bulunan ve fiyatları günden güne artan ayçiçek yağında da indirime gideceğini duyurdu. Bugünden itibaren geçerli olacak ayçiçek yağı fiyatını duyuran Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi, vatandaşların adeta kendi satış mağazalarına akın etmesine neden oldu.

Ayçiçek Yağında Dev İndirim Yapıldı

Doğrudan çiftçiden halka bir satış anlayışı geliştirmeye başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri marketleri, kendi bünyelinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ürünlerinin de satışına başladı. TMO ürünleri kapsamında sattığı ayçiçek yağlarında dev bir indirim gerçekleştiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Bizce marka ayçiçek yağının 4 litresini bugün itibariyle indirime soktu. 90 lirayı aşmış olan ürününde önemli ölçüde indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Bizce marka ayçiçek yağının 4 litresini 83 liradan satışa çıkaracağını duyurdu. Stoklar ile sınırlı olan bu marka ayçiçek yağını mağazalarında raflara dizen Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, aynı ürüne online satışa açtığı internet sitesi içerisine de yer verdi.

İlgili Makaleler