Gündem

Artan Enflasyona Karşı, Dev Kampanya! Vakıfbank Düğmeye Bastı; Ramazan’da Alışverişler Bedava Olacak! Kampanyaya Katılım İçin Son Gün…

Kazandıran dünyası ile pek çok vatandaşın öncelikli banka tercihleri arasına girmeyi başarmış olan Vakıfbank, şimdilerde Ramazan ayı kampanyası ile ilgi odağı haline gelmiş bulunuyor. Özellikle gıda fiyatlarının artan enflasyonun da etkisiyle uçmasına karşı müşterilerinin cebini korumak için düğmeye basmış olan Vakıfbank, Ramazan boyunca müşterilerinin gıda reyonundan yapacakları alışverişlerinin belli bir kısmını karşılıyor.

Kredi kartlarını kullanan müşterilerine yönelik her gün daha karlı kampanyalar düzenleyen Vakıfbank’ın gündeminde bu ay Ramazan sofraları yer alıyor. Zamlanan gıda fiyatlarından müşterilerinin etkilenmemesi için Ramazan ayı boyunca yapılacak olan alışverişlerde TL yerine geçen WorldPuan’lar hediye edecek olan Vakıfbank, yeni kampanyasının tüm detaylarını da kamuoyu ile geçtiğimiz günlerde paylaşmış bulunuyor.

Vakıfbank’tan Bereketli Ramazan Ayı Sofraları

Kredi kartı kullanan müşterilerine özel olarak kazandıran bir kampanya hazırlamış olan Vakıfbank; WorldCard ile 1 Nisan-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında gıda, kasap, manav ve şarküteri reyonlarında World üye işyerlerinden tek seferde yapılacak ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonra gerçekleştirilecek her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL olmak üzere toplamda 150 TL WorldPuan kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakıp, kredi kartının son 6 hanesini 6635’e SMS göndermek yeterli oluyor. Kampanyaya aynı zamanda VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” kısmında bulunan kampanyayı bularak, katılım sağlamak da mümkün oluyor.

Vakıfbank’ın Ramazan Ayı Kampanyasının Bazı Şartları Bulunuyor

Vakıfbank’tan yapılan Ramazan ayı kampanyası açıklamasına göre, BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar kampanya kapsamına dahil edilmezken; nakit çekim, mobil temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı ile yapılan işlemler kampanya kapsamında herhangi bir WorldPuan kazandırmıyor. Bunun yanı sıra kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil edilebilmesi için fiziki işyerlerinden ve internet sitelerinden yapılması gerekiyor. Yani sanal market harcamaları kampanya kapsamına alınmıyor. Yine kampanya kapsamında ödül kazanımı sağlayabilmek için ödemelerin muhakkak World POS cihazlarından yapılması şartı aranıyor. Öte yandan kampanya kapsamında kazanılmış olan WorldPuan’lar 12 Mayıs 2022 tarihine kadar banka tarafından müşterilerinin kartlarına yüklenirken; kampanya kapsamında kazanılmış olan ödüllerin kullanımı için belirlenmiş olan son tarih Vakıfbank tarafından 12 Haziran 2022 olarak duyurulmuş bulunuyor.

İlgili Makaleler