Personel Alımı

ASELSAN’da Çalışmak İçin Tek Tık Yetiyor! Yüksek Maaş, Kamu Personeli Hakları Hepsi Var! ASELSAN İş İlanları İçin…

Haziran ayı itibariyle personel alımı yapacak olan kamu kurum ve kuruluşları arasına Askeri Elektronik Sanayi veya kısaca ASELSAN da ekleniyor. Pek çok pozisyonda alım yapacak olan ASELSAN, başvuru şartlarını da kamuoyunun bilgisine sunmuş bulunuyor.

Personel alımlarını haziran ayı içerisinde gerçekleştirecek olan ASELSAN proje mühendisinden elektrik elektronik teknikerine kadar pek çok pozisyonda işe alımlar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

ASELSAN Güncel İş İlanı

Bir kariyer sayfası bulunan ASELSAN, düzenli olarak personel alımlarını sürdürüyor. 2022 Haziran ayı itibariyle boş kadrolarını açıklamış olan ASELSAN, özellikle; sistem mühendisi, finansal analist, kalite mühendisi, elektronik tasarım mühendisi, JAVA yazılım geliştirme mühendisi, proje mühendisi, yazılım tasarım alt yüklenici yöneticisi, test ve analiz mühendisi, CNC işletme merkezi operatörü, elektrik ve elektronik sorumlusu, donanım tasarım mühendisi, yapısal analiz mühendisi, kalite teknikeri, haberleşme sistemleri mühendisi, JAVA yazılım mühendisi, elektro optik tasarım mühendisi, güç elektroniği uzman tasarım mühendisi, sistem test mühendisi, AVİYONİK yazılım test mühendisi, konfigürasyon yönetim uzmanı, elektrik elektronik teknikeri mesleklerine alım yapacağını açıklamış bulunuyor. Yayınladığı ilanda başvuru şekli ve şartlarını açıklamış olan ASELSAN, başvuruları bugün itibariyle kabul etmeye başlıyor.

ASELSAN İş İlanı Başvuru Adresi

ASELSAN şartlarını belirlerken, iki ayrı yöntem izliyor. Hem genel hem de pozisyona özel şartlar belirleyen ASELSAN’ın her pozisyona uygun olarak belirlediği bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Bazı pozisyonlar için not ortalaması, deneyim ve yabancı dil sınavı başarısı arayan ASELSAN, aynı zamanda sektördeki deneyimi 10 yılı aşmış olan adaylardan not ortalaması ya da sınav başarısı isteyemeyebiliyor. Bunun yanı sıra genel şartları arasında kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını geçmiş olmak, erkek adaylar için askerlik ile bir ilişiği olmamak, sağlık açısından çalışmaya engel bir durum bulunmamak gibi şartların yerine getirilmesini bekleyen ASELSAN, aynı zamanda; seyahat kısıtlaması olmayan, sosyal iletişim yetenekleri gelişmiş, çalışma motivesi yüksek ve sorumluluk bilincine sahip olan adayların başvurularını değerlendiriyor. ASELSAN kendi kariyer sistemi üzerinden başvuruları kabul ettiği için başvurulara açık pozisyonlarını da yine kendi kariyer sistemi üzerinden kamuoyuna duyuruyor. ASELSAN’A iş başvurusu için https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/is-basvurusu linkini tıklamak yeterli oluyor.

İlgili Makaleler