Ekonomi

Asgari Ücretli Çalışanlara Bayram İkramiyesi Mi Verilecek?

Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte emekli vatandaşlarımıza ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu kapsamda asgari ücretli çalışanlara da ikramiye ödenip ödenmemesi gündeme geldi. Peki asgari ücretlilere ikramiye verilecek mi?

Dünya genelinde milyonlarca insanın enfekte olmasına neden olan corona virüsü nedeni ile Türkiye’de çeşitli ekonomik destek paketleri alındığı gibi ikramiye müjdeleri de peş peşe geliyor. Kurban Bayramının yaklaşması ile ülkemizdeki emekli vatandaşlarımız ikramiye ödemesi yapılıyor. Peki gündeme gelen asgari ücretlilere ikramiye ödemesi yapılacak mı?

ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLARA İKRAMİYE ÖDENECEK Mİ?

Şimdi ise asgari ücretli çalışanlar normalleşme dönemi destekleri kapsamında ikramiye ödemelerinde faydalanıp faydalanmayacaklarını merak ediyorlar. 2020 Kurban Bayramında asgari ücretliye bayram ödemesi yapılması yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığında okuyucularımızla anlık olarak paylaşacağız…

Yaklaşık olarak ülkemizde bulunan 13 milyon emeklimiz Kurban Bayramı ikramiyesinden yararlanacak. Bu doğrultuda emeklilerimize 1000 lira ikramiye ödemesi yapılıyor.

Ramazan Bayramı ikramiyeleri erken bir tarihte yatan emekliler, Kurban Bayramı ikramiyelerini de alıyorlar. Ramazan Bayramı ödemeleri emeklilere 1000 TL olarak yatırılmıştı ve bu doğrultuda Kurban Bayramı ikramiyeleri de 1000 lira olarak ödeniyor.

İlgili Makaleler