EkonomiGündem

Askıda Fatura Kampanyasına Antalya da Katıldı! İlk 100 Fatura Belediye Başkanından

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine bu zorlu zamanlarda yardım eli uzatabilmek adına başlatılan "Askıda Fatura" kampanyasına, Antalya Büyükşehir Belediyesi de katıldığını aktardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, işten çıkartılan veya bu süreçte evden çıkamayan vatandaşlara destek olabilmek için "Askıda Fatura" uygulamasını başlattıklarını duyurdu. Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise kampanya kapsamında askıda bulunan ilk 100 faturayı kendisi tarafından ödeneceğini aktardı.

İBB’nin başlattığı ve sonrasında birçok belediyenin de katıldığı “Askıda Fatura” uygulamasına Antalya Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu kampanyayla ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçen Antalya halkına yardımcı olmak istediklerini belirtti.

Kampanya kapsamında Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) faturalarının ödenebileceğini kaydeden Böcek, kendilerine iletilen başvuruları inceledikten sonra belediyenin internet sitesinde yükleneceklerini açıkladı.

İLK 100 FATURA BELEDİYE BAŞKANINDAN

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, askıda bulunan ilk 100 faturayı ödeyeceğini ekleyerek, “İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyemizin başlattığı bu uygulama örnek oldu ve biz de başlattık. Askıda fatura uygulaması başlatarak aylık faturalarını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahipleriyle, bu ihtiyaçları onlar adına gidermek isteyen hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek isteyen yardımsever vatandaşlarımız Antalya Büyükşehir Belediyemizin internet sitesi üzerinden askıya alınan faturalara ulaşarak ödeme yapabilir” sözlerini dile getirdi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler