Gündem

Avukatların Beklediği Destek Açıklaması Geldi! Başvuru Yapan Avukatlara 125.000 TL’ye Kadar Kredi; Hem De 9 Ay Tek Kuruş Ödenemeyecek!

Türkiye’nin köklü kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, dönem dönem meslek gruplarına özel olarak sunduğu kredi paketleri ile özel vade seçenekleri ve ödeme erteleme gibi avantajlar sağlıyor. 2022 yılında sadece avukatlara yönelik bir kredi desteği vereceğini açıklamış olan Vakıfbank, kredisinin detaylarını da açıklamış bulunuyor.

Özellikle yeni ofis açacak avukatları desteklemek amacıyla yeni bir kredi desteği sağlamaya hazırlanan Vakıfbank, avukatlara özel olarak iki ayrı kredi desteği sağlıyor. Kredi desteklerinden birini yeni avukatlara yönelik hazırlamış olan Vakıfbank, meslekteki eski avukatları da unutmuyor.

Vakıfbank’tan Yeni Kredi Paketi

Emeklilere yönelik kredi paketlerinin yanı sıra girişimcilere yönelik de destek sağlayan Vakıfbank, dönem dönem mesleklere yönelik kredi paketleri de sağlıyor. Şimdilerde sadece avukatlara yönelik sağlayacağı bir ihtiyaç kredisi paketi ile müşterilerinin karşısına çıkan Vakıfbank, “Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi” isimli kredisini açıklamış bulunuyor. Avukatlara özel iki ayrı kredi veren Vakıfbank, mesleğe yeni başlamış olan avukatlara üst limiti 20 bin TL olacak şekilde yüzde 1,84 faiz, 36 aya varan vade ve 9 ay ödeme ertelemesi gibi avantajlı bir kredi desteği sağlıyor. Bunun yanı sıra meslekte yeni olmayan avukatlara da 125 bin TL’ye kadar kredi desteği sağlayan Vakıfbank, bu kredide ise, vade seçeneği olarak 3 aydan 36 aya kadar genişleyen taksitler sağlıyor. 36 ay vade süresi olan kredilerinde faiz oranını yüzde 1,79 olarak belirlemiş olan Vakıfbank, uygun aylık ödemeler ile de avukatları destekliyor.

Vakıfbank’ın Avukatlara Özel Kredisi

Sadece avukatlara özel olarak verilen bir kredi paketini kamuoyu ile paylaşmış olan Vakıfbank, “Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi” isimli kredi türüne dahil detayları da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. Vakıfbank Mobil ya da Vakıfbank İnternet Bankacılığı üzerinden kolaylık ile başvuru yapılabilecek olan bu kredi paketi için Vakıfbank şubeleri de kredi başvurusu yapılabilecek olan araçlar arasında yer alıyor. Sadece avukatlara özel olarak sağlığı kredinin faiz oranını da oldukça düşük tutmuş olan Vakıfbank, yüzde 1,79 oranından başlayan faizle avukatlara nakdi destek sağlıyor. Bunun yanı sıra 36 aya kadar vade seçeneği de sağlayan Vakıfbank; krediden 250 TL kredi tahsis ödemesi ve bu ücret üzerinden de yüzde 5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi dışarısında herhangi bir ek kesinti yapmıyor. Yapılan başvurunun onaylanmasının arından nüfus cüzdanı, pasaport ya da ehliyet fotokopisi, gelir belgesi ve ikametgah belgesini isteyen Vakıfbank, bu belgelerin en yakın şubeye teslim edilmesini istiyor.

İlgili Makaleler