Ekonomi

Axess ve Boyner’den süper kampanya! Axess’e özel Boyner’den yapacağınız alışverişlerinizde 100 TL Chip-para kazanın

Axess ve Boyner beraberliğinde yeni bir kampanya başlattı. Axess karta özel Boyner mağazaları, YKM ve online sitesinden yapacağınız alışverişlerde tek seferde en az 600 TL’lik alışverişlerinizde anında 100 TL chip-para kazanın.

Türkiye’nin elektronik ve gıda hariç en büyük parekende şirketlerinden biri olan ve Türkiye’nin lider marka zinciri olan Boyner’den kaçırılmayacak kış indirimleri geldi. Türkiye’nin  37 ilinde 117 mağazası bulunan Boyner kampanyalarına ek yeni bir kampanya başlattı. 21-31 Mart arasında geçerli kampanyaya hemen katılmak için başvurunuzu yapın hem harcayın hem kazanın.

Şimdi Axess ve Boyner ortaklığında Boyner ve YKM mağazalarından online sitelerinden veya uygulamaları üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde tek seferde 600 TL ve üzeri alışverişlerinizde hemen 100 TL Chip-para kazanın. Kampanya ile ilgili merak edilenler ve işte kampanya detayları.

100 TL değerinde Chip-para kazanmak için ne yapmalıyım?

Axess ve Boyner beraberliğinde harcarken bir yandan da kazandıran muhteşem fırsat kampanyası. Türkiye’nin en çok tercih edilen giyim mağazası Boyner’den kazandıran fırsatlar gelmeye devam ediyor.

Şimdi sizde hemen 100 TL değerinde Chip-para kazanmak için Boyner veya YKM mağazalarından yada online internet siteleri üzerinden alışverişlerinizi tamamlayın tek seferde 600 TL ve üzeri yaptığınız giyim alışverişlerinizde anında Axess kartınıza 100 TL chip-para kazanın.

Kampanya kapsamında Chip-para kazanmak için asıl kartınız üzerinden Axess mobil uygulamanıza girin ve Hemen Katıl butonuna tıklayarak kampanyaya katılın. Yada cep telefonunuz üzerinden katılabilirsiniz. Telefonunuzun mesaj kısmına BOYNER yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya katılın. Kampanyaya katıldıktan sonraki ilk alışverişinizde kazanmaya başlayın.

Kampanya detayları!

  • Kampanyaya Axess mobil uygulama üzerinden başvurabilirsiniz veya axess üzerinde kayıtlı telefon numaranız ile BOYNER yazıp 4566’ya kısa mesaj atın.
  • Kampanya başvurunuzu tamamladıktan sonra mobil üzerinden olunan kayıtlarda kampanyalar kısmından onaylanan kampanyanızı görebilirsiniz eğer sms ile kayıt olduysanız telefonunuza gelecek onay mesajından sonra harcarken kazanmaya başlayabilirsiniz.
  • Kampanya koşullarını tamamladıktan sonra puanlarınız anında hesabınıza yatar.
  • Kampanya kapsamında kazandığınız Chip-paralar Boyner.com da kullanılmaz.
  • Kampanyaya katılmak için gönderilen smsler kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.
  • Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.
  • Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Kazanılan Chip-paralar kampanyaya katılım için kullandığınız kartınıza yatacaktır.
  • İptal edilen veya iade edilen ürünleriniz için verilen Chip-paralar geri alınır.

İlgili Makaleler