Gündem

Ayçiçek Yağında Görülmedik Fiyatlar! Ramazan Bayramı İndirimleri Devam Ediyor; 5 Litre Ayçiçek Yağı O Markette Sadece 129 TL! Yetişen Alıyor!

Son zamanların am şampiyonu ürünlerinden biri olan ayçiçek yağları vatandaşların temel gıdayı ulaşımını engelleyecek kadar hızlı bir yükselişe geçti. Stok sıkıntısının yaşandığına dair söylentiler ile başlayan ayçiçek yağı zamları, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş ile daha da arttı. Vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli ürün ile buluşabilmesi için kurulmuş olan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ise, hiç görülmemiş bir indirim gerçekleştirdi.

Doğrudan üreticiden tüketiciye anlayışı ile satış gerçekleştiren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri aracı ve komisyoncu fiyatlarını egale etmesi nedeniyle uygun fiyatlı satış yapan marketler arasındaki yerini almaya başladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde 1000 şubesi ile hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, özellikle ayçiçek yağı ürünlerinde çok ses getirecek indirimler gerçekleştirdi.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde Ayçiçek Yağı 129 TL

Bakliyattan yağlara kadar oldukça avantajlı fiyatlar ile vatandaşlara hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, kendi markası olan “TK” ürünlerinin yanı sıra Toprak Mahsulleri Ofisi olarak bilinen “TMO” marka ürünlerinin de satışını gerçekleştiriyor. Her iki ürün grubunda da en uygun fiyatı sunan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, piyasada ortalama 160 TL’den satılan ayçiçek yağlarının 5 litrelik boylarının fiyatlarını dibe çekmiş bulunuyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde satılan TMO marka ayçiçek yağlarının 5 litrelik boyları 129 TL’den alıcılarını buluyor.

Migros, Bim, A101 Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başlayan indirim Türkiye’nin en büyük market zincirleri olan Migros, Bim ve A101 marketlerindeki ayçiçek yağlarının fiyatlarını da merak ettiriyor. Bu kapsamda Migros marketlerinde 4 litrelik Orkide marka ayçiçek yağı 159,95 TL’den satılıyorken; 4 litrelik teneke Yudum marka ayçiçek yağları 169,90 TL’den satışa sunuluyor. 5 litrelik boylarında indirim sağlayan Migros mrketleri bu boyun Vera markalı ürününü 146,90 TL’ye satarken; Yudum marka ürününü sadece 149,90 TL’ye satıyor. Kendi bünyesinde satışa sunduğu Sole marka ayçiçek yağlarının fiyatını oldukça uygun tutan Bim marketleri ise, bu markanın 5 litrelik yağını 150 TL’den müşterileri ile buluşturuyor. A101 marketlerinde satılan en uygun 5 litrelik yağ Vera marka ayçiçek yağı olurken; bu yağın fiyatı 146,90 TL’den raflardaki yerini alıyor. A101 marketlerinde satılan Biryağ, Abalı, Torku Altın Ekin ve Orkide marka ayçiçek yağlarının 5 litrelik fiyatları ise 165 TL olarak belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler