Gündem

Ayda Bin TL Ödemelerle Ev Almak İsteyen Herkes Buraya! O Bankalar, Uygun Faiz İle Konut Finansman Desteği Sağlıyor!

Ev almak isteyen vatandaşların sık sık başvuru yaptığı yöntemlerden biri olan kredi desteği, uygun faiz ve düşük ödemeler ile sağlandığında son derece avantajlı bir yöntem oluyor. Yeni ev alacak olan müşterileri için harekete geçmiş olan Ziraat Katılım, Vakıfbank Katılım ve Türkiye Finans Bankası yeni konut finansman destek paketlerini açıklamış bulunuyor.

Ev kredilerinde son dönemlerde vatandaşların en çok dikkat ettiği şey uzun vade seçenekleri sunması oluyor. Bu nedenle müşterilerine özel olarak uzun vadelerde konut finansman desteği sağlayan Ziraat Katılım, Vakıfbank Katılım ve Türkiye Finans Bankası, verecekleri krediye dair tüm detayları da kamuoyunun bilgisine sunmuş bulunuyor.

Kamu Bankaları Konut Finansman Desteği İçin Düğmeye Bastı

Konut kredisi almak isteyen kişilerin ilk adreslerinden biri olan Vakıfbank Katılım Bankası, ev alacak olan müşterilerine alacakları evin yüzde 80’ine vatan oranda kredi desteği sağlıyor. 120 aya kadar geri ödeme seçeneği belirleyen Vakıfbank Katılım Bankası kredi çekmek isteyen vatandaşlardan; finansman desteği başvuru formu, nüfus cüzdanı, gelir belgesi, konutun tapu belgesi, ikametgah gibi belgeler talep ediyor. Yüzde 1,54 oranında faiz ile kredi veren Vakıfbank Katılım Bankası, uygun aylık ödeme tutarı seçenekleri de sunuyor. Konut finansman desteği paketlerinde avantajlı olan bir diğer banka ise Ziraat Katılım oluyor. Yüzde 1,45 oranından faiz veren Ziraat Katılım Bankası, geri ödemelerdeyse 120 aya varan vade seçenekleri sağlıyor.

120 Ay Vadeli Konut Finansman Desteği

Ziraat Katılım ve Vakıfbank Katılım bankalarının yanı sıra konut desteği sunan bir diğer banka Türkiye Finans Bankası oluyor. Yeni bir konut finansman desteği paketi hazırlamış olan Türkiye Finans Bankası, yeni konut alımı yapacak olan müşterilerine uzun vade seçenekleriyle konut kredisi sağlıyor. Konut finansman desteği paketinde 120 aya kadar vade seçeneği sunan Türkiye Finans Bankası, bu kredi türündeki faiz oranını ise, yüzde 1,69 seviyesinde tutuyor. Bu kredi kapsamında Türkiye Finans Bankası’ndan 100.000 TL değerinde bir konut kredisi alacak olan vatandaşların aylık ödemesi bin 915 lira 16 kuruş iken; ödeyeceği toplam miktar, 234 bin 134 lira 20 kuruş olarak hesaplanmış bulunuyor.

İlgili Makaleler