EkonomiGündem

Az Önce Duyuruldu! Halk Bank’tan Kartı Olan Tüm Vatandaşlara, Sadece Bir Tık İle 1000 TL Kazanacak!

Son zamanlarda kredi kartı ve kredilerinin yanı sıra müşterilerinin harcamalarına karşılık hediye etmeleriyle de popüler hale gelmiş olan bankalar, her geçen gün kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha eklemeye başladı. O bankalardan biri olan Halkbank ise, son dönemlerin en karlı kampanyasını açıkladı.

Kamu bankalarından biri olması nedeniyle oldukça sık tercih edilen Halkbank, özel bankaların sık sık gerçekleştirdiği kazandıran kampanyalar atılımından geri kalmadı. Müşterilerinin harcama sözüne karşılık hediye ParafPara seçeneğiyle müşterilerinin karşısına çıkan Halkbank, 1000 TL’ye kadar anında hediye para edeceğini duyurdu. Kampanyasının şartlarını ve katılım detaylarını da açıklayan Halkbank, kampanyaya dahil olabilecek ve olamayacak müşterilerini de geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

Ekstre Sözü Verene Hediye ParafPara

Kazandırdıkça kazandıran kampanyalarına kaldığı yerden devam eden Halkbank, yeni bir kampanya daha hazırladı. Paraf ile 12 ay boyunca aylık 2.500 TL ekstre sözüne 150 TL ParafPara, 5.000 TL ekstre sözüne 300 TL ParafPara, 7.500 TL ekstre sözüne 500 TL ParafPara, 10.000 TL ekstre sözüne anında 1.000 TL ParafPara hediye eden Halkbank, alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürecek olan kampanyasının detaylarını da ilgililer için paylaştı. Öte yandan hediye edeceği ParafPara’yı peşin ve tek seferde müşterisinin hesabına aktaracağını ifade eden Halkbank, harcamaların aylık olarak taahhüt edilen miktarlarda gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

1000 TL ParafPara Kampanyasının Detayları Belli Oldu

Anında 1000 TL ParafPara hediye eden Halkbank, kampanyadan yararlanma koşullarını da duyurdu. SMS sistemi ile katılım sağlanabilen bu kampanya için banka sisteminde kayıtlı olan numaralarından ücretsiz mesaj atabilecek olan Halkbanklıların; kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak kartın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) göndermesi gerektiği açıklandı. Aynı zamana Paraf Mobil’den de katılım sağlayabileceği öğrenilen kampanya için mobil uygulama içerisinde bir bölüm açıldı. Kampanya kapsamında dahil olamayacak müşterilerini de belirleyen Halkbank; kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kartların dahil olduğunu, Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartların kampanya kapsamına alınmayacağını açıkladı.

İlgili Makaleler