Gündem

Bakan Albayrak’tan Açıklama: “Taahhütlerin takipçisiyiz”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bankaların verdiği taahhütlere ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabından konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Albayrak, bankaların, iş dünyasına ve vatandaşlara verdiği taahhütlerin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Bankaların, iş dünyamıza ve vatandaşlarımıza verdikleri dayanışma taahhütlerinin takipçisiyiz. Taahhütlere aykırı bir uygulama ile karşılaşan tüm vatandaşlarımız Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) şikayet hatlarına durumlarını bildirebilirler.” ifadesini kullandı.

Vatandaş için şikayet yolları

Bakan Albayrak paylaşımında; “Covid-19 ile mücadelede bankalar tarafından verilen destek taahhütlerinde aykırı durum tespit eden vatandaşlarımız, BDDK iletişim kanallarına başvuru yaparak, hızla çözüme ulaşabilecek.” dedi.

Paylaşımda, dilekçeyle başvuracak vatandaşlar için iletişim ve adres bilgileri verilirken, “https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/” adresinden de online şikayette bulunulabileceği aktarıldı.
Kişiler; Twitter üzerinden “HmbSosyalMedya” etiketiyle de şikayette bulunulabilecek. Şikayet için kullanılabilecek çağrı merkezi numarası ise “0850 222 23 35” olarak açıklandı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.
Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir