Ekonomi

Bakan Albayrak’tan Müjdeli Açıklama !

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde haberi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak açıklamalarında çok daha güzel günlerin bizi beklediğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü açıklanacağını duyurduğu müjdeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak açıklamalarında “Hakikaten Türkiye için bir eksen değişikliği, değişim ve dönüşüm noktasında önemli bir süreç olacak, önemli bir haber olacak.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”

Konu ile ilgili olarak Bakan Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kalyon Enerji Güneş Teknolojileri Fabrikası açılış töreninde verdiği müjde üzerine açıklama yaparak Türkiye için bir eksen değişikliği, önemli bir süreç olacağını vurguladı ve çok daha güzel günlerin bizi beklediğini belirtti.

Açıklamalarında “Ekonomik tam bağımsızlık hayalini inşallah enerjideki gibi hayata geçireceğiz. Toplum, milletimiz tüm bu yapılanların farkında.” ifadelerini kullanan Bakan Albayrak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin enerji sektöründeki yatırımlarını değerlendirdi.

Enerji politikaları ve teknolojilerinde ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarma hedefiyle ihracata, istihdama, katma değerli üretime dayalı yeni ekonomi modeli açısından bu tesisin önem taşıdığını belirten Bakan Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında son 4-5 yıldır çok önemli bir değişim ve dönüşüm sürecinin başladığını söyledi.

İlgili Makaleler