Gündem

Bakan Gül Yeni Tedbirleri Açıkladı: Esnek Çalışma Başladı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamalarında alınan yeni tedbirleri belirtti. Bakan Gül Adliyelerde tutuklu ve acele işler dışında esnek çalışma başlatıldığını belirtti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin koordinasyon toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunarak alınan yeni tedbirleri belirtti.

BAKAN GÜL YENİ TEDBİRLERİ DUYURDU

Tedbirlere ilişkin Bakan Gül açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Cezaevlerinde pozitif bir vakaya rastlanmamıştır. En ufak belirti gösterenler hastaneye gönderilmekte, cezaevine sokulmamaktadır.

Cezaevlerinde ateş ölçer, maske, eldiven tedarik edilmiş durumdadır. Ertelenen görüş ve ziyaret hakları saklıdır. Telefon haklarını birden 2’ye çıkardık.

İcra ve iflas takipleri 30 Nisan’a kadar ertelenmiştir. Bu süreçte yeni icra ifşlas talepleri alınmayacaktır. Adliyelerdeki yoğunluğun azalması için.

Adliyelerde tutuklu ve acele işler dışında esnek çalışma başlatılmıştır.

Türkiye noterler birliği çerçevesindeki çalışmalarda da noterlerde insan sirkülasyonu var. Bugünden itibaren noterliklerde bir gün tek bir gün çift noterliklerin çalışmasına karar verildi. Yarından itibaren dönüşümlü nöbet sistemiyle hizmet verecek.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir