GündemSağlık

Bakan Koca açıkladı: Bu sonucu bekliyorduk!

Türkiye’de corona virüsü salgını ile mücadelede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bilgilendirmeleri ve uyarıları devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medya üzerinde paylaşım yapan Bakan Koca, son corona virüsü tablosu hakkında, “Dün, son 45 günün en yüksek vaka sayısını açıkladık. Bu sonucu bekliyorduk.” İfadelerini kullandı.

Çin Wuhan’dan dünyaya yayılan corona virüsü salgını henüz etkisini yitirmedi. Türkiye’nin ve diğer ülkelerin virüs ile mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de çeşitli tedbir kararları alınırken, aynı zamanda Bakan Koca tarafından uyarılarda bulunuluyor. Resmi twitter hesabı üzerinden son değerlendirmeleri paylaşan Bakan Koca, dünkü coronavirüsü tablosu hakkında, “Dün, son 45 günün en yüksek vaka sayısını açıkladık. Bu sonucu bekliyorduk.” İfadelerini kullandı.

İşte o paylaşım

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Bakan Koca, “Dün, son 45 günün en yüksek vaka sayısını açıkladık. Bu sonucu bekliyorduk. Her birimiz, güç birliği içinde, salgınla sağlık ordumuzun birer üyesi gibi savaştığımızda aldığımız sonucu unutmayın. Tedbirlere karşı eli kolu bağlı virüs bizi yıldıramaz. Bu savaşta YİNE BERABER MİYİZ?” dedi.

Son corona virüsü tablosu:

15 Ağustos corona virüsü vaka tablosuna göre; ülkemizde yapılan 67 bin 214 test sonucunda bin 256 kişinin sonucu pozitif çıktı. 21 kişi corona virüsü nedeniyle vefat etti. 992 kişi ise hastalığı yenerek sağlığına kavuştu.

İlgili Makaleler