Genel

Bakan Koca Açıkladı: Ülkemiz İçin Acil Korona Virüs Kararı Alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında korona virüs için alınması gereken tedbirlerin acil olarak hayata geçirilmesine karar verildiğini ifade edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran Sağlık Bakanı Said Nemeki ile İran’da yaşanan yeni tip koronavirüs vakası hakkında telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmede korona virüs için alınan tedbirlerin acilen hayata geçirilmesine karar verildiği ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Bakan Koca açıklamalarında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran Sağlık Bakanı Said Nemeki ile İran’da yaşanan yeni tip koronavirüs vakası hakkında telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmede korona virüs için alınan tedbirlerin acilen hayata geçirilmesine karar verildiği ifade edild.İran Sağlık Bakanı Sayın Said Nemeki ile ülkelerinde yaşanan Kovid-19 vakasıyla ilgili telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bununla beraber Sağlık Bakanı Koca açıklamalarında iki ülke arasında alınması gereken tedbirleri acilen hayata geçireceklerini ifade etti.

Ayrıca Sağlık Bakanı Koca korona virüs hakkında komşumuzun hadiseye karşı her zaman yanında olduğumuzu ifade etti.

Bakan Koca Korona Virüs Açıklaması
Bakan Koca Korona Virüs Açıklaması

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMALARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“İran Sağlık Bakanı Sayın Said Nemeki ile ülkelerinde yaşanan korona virüs Kovid-19 vakasıyla ilgili telefon görüşmesi gerçekleştirdik. İki ülke arasında alınması gereken tedbirleri acilen hayata geçireceğimizi karşılıklı olarak teyit ettik. Komşumuzun bu hadiseye karşı her zaman yanındayız.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir