Kamu Haberleri

Bakan Koca Müjdeledi ! Sağlık Bakanlığı 3 Bin Sözleşmeli Personel Alımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çok önemli açıklamalarda bulunarak bir müjde verdi. Buna göre Sağlık Bakanlığı 3 bin sözleşmeli personel alımı yapacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında personel alımı için müjdeli haberi verdi.

Konuya ilişkin Bakan Koca açıklamalarında İstanbul’daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere 3 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağını vurguladı.

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMALARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul’daki sağlık tesislerimizde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 3 bin sözleşmeli sağlık personeli alıyoruz”

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin henüz ilan yayımlanmadı. İlan yayımlandığında adayları sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Daha önce 2 bin 900 personel alımı için kadronun onaylandığı belirtilmişti. Bununla birlikte SSP Başkanı Aras Ali Altıntaş açıklamalarında kadro onayının Cumhurbaşkanlığından geçtiğini ifade etmişti. Müjdeli açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi.

İlgili Makaleler