Gündem

Bakan Koca, “Okullar ne zaman açılacak?” sorusunu yanıtladı!

Bugün saat 13.30’da düzenlenen ve neredeyse saat 19:30’a kadar süren kritik Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından önemli açıklamalar yapıldı. Bakan Koca bir muhabirin okulların açılma tarihine ilişkin sorusuna da yanıt verdi.

Türkiye’de corona virüsü (Covid-19) vakalarında yaşanan artış sonrası bugün Bilim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası kamuoyunu bilgilendirmek için basına açıklamalar yapan Bakan Koca, vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olan okulların açılma tarihi ile ilgili soruya da yanıt verdi. Bakan Koca, “Okullar ne zaman açılacak?” sorusunu “ Milli Eğitim Bakanlığımızla çarşamba günü bilim kurulumuza katılmak üzere bugün konuştuk. Çarşamba günü eğitim konusunu gündemimize almış olacağız.” Şeklinde yanıtladı.

Yeni pozitif vakalar var

Bakan Koca güncel vaka sayısı ile ilgili açıklamayı gün sonunda yapacağını söyleyerek, pozitif vakaların olduğu bildirdi. Sayıları açıklamayan Koca, “Sayılarını söylemeyeyim ama sağlık personelimizin içinde pozitif vakalarımız olduğunu özellikle söylemek isterim. Biliyorsunuz gün sonu çalışmalar bitmiş oluyor. Toplanan vakaları; sabah da verilebilir ama sabah sonuçlanmıyor. Olabildiğince geç vakitte olmamasına bundan sonra daha çok dikkat edip, erken dönemde gün sonu vakaları vermek istiyoruz.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir