Eğitim

Bakan Koca okullarının açılmasına ilişkin açıklamada bulundu!

Bilim Kurulu Toplantısının sona ermesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca tarafından yapılan açıklamalarda okulların açılıp açılmayacağı konusuna da değinildi.

Kurban Bayramı öncesi Bilim Kurulu yeniden bir araya geldi. Toplantı ardından önemli açıklamalarda bulunan Bakan Koca, okulların açılıp açılmayacağı konusuna da değindi.

Bir iki hafta içinde belli olur

Bakan Koca 31 Ağustos’ta açılacak okulların ne şekilde açılacağının bir iki hafta içerisinde belli olacağını belli olacağını ifade etti.

Bakan Koca konuya ilişkin açıklamasında “Geçen toplantıda ifade etmiştim. Okulların açılma takvimini Milli Eğitim Bakanımız açıklamıştı. Bu eğitim uzaktan mı, hibrit eğitim tarzında mı, karma mı olacağı konusu Milli Eğitim Bakanlığımız ve Bilim Kurulu irtibat halinde. Gerektiğinde iller bazında o illere özel farklı yaklaşımlar da devreye girebilir. Burada önemli olan eğitimin 31 Ağustos’ta başlayacak olması. Ama bunun ne şekilde olacağı 1-2 hafta içinde açıklaması daha net yapılmış olur.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler