Gündem

Bakan Koca virüs açıklaması: Test için gelenleri içeri almayın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden son dakika açıklaması yaptı. Bakan Koca koronavirüs yayılmasını engellemek için bazı vatandaşlara koronavirüs risk taraması yapılmaya başlandığını söyleyerek, telefon edilmeden test için gelenleri içeri almayın uyarısında bulundu.

Çin Wuhan’dan neredeyse tün dünyaya yayılan corona virüs binlerce insanın ölümüne ve hasta olmasına neden oldu. Son olarak Türkiye’de 5 kişide tespit edilen virüs için yetkili mercilerden ardı ardına tedbir haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından corona virüsü konusunda bir açıklama daha yapıldı. Bakan Koca, Türkiye’de corona virüsün yayılması için bazı vatandaşlara test uygulanmaya başlandığını duyuran Koca vatandaşları kötü niyetlilere karşı tedbirli olmaları konusunda da uyardı.

Risk taraması planlanarak yapılıyor

Bakan Koca tarafından twitter hesabından yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs risk taramasını çat kapı değil, planlayarak yapmaktadır. Sizi 184’ten arayıp bilgilendiriyor, ondan sonra geliyoruz. SABİM-184’ten size TELEFON GELMEMİŞSE, test amacıyla geldiğini söyleyenleri içeri almayın. KÖTÜ NİYETLİLERE KARŞI DA TEDBİRLİ OLALIM!” ifadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir