EkonomiGündem

Bakan Kurum Müjdeyi Verdi: Taksitler Ertelendi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada corona virüsle mücadele kapsamında yapılan düzenlemelere TOKİ taksitlerinin 3 ay ertelenmesinin de eklendiğini açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada corona virüsle mücadeleye ilişkin yapılan yeni düzenlemelere TOKİ taksitlerine ilişkin, “Vatandaşlarımızın 3 aylık taksitlerini öteledik” diye konuştu.

“BELEDİYELERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıklamasındaki kritik noktalar şu şekilde:

“Vatandaşlarımızın 3 aylık TOKİ taksitlerini erteledik. Elazığ’da 19 bin bağımsız bölümün çalışmalarına başlandı. Elazığ’da 11 binanın temeli atıldı. Yardımların tek elden yapılmasından yanayız. Belediyelere her türlü desteği veriyoruz. Çöpe atılan maskeleri tıbbi atık olarak değerlendirme kişinin sağlığı ile ilgili.”

“65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçları ile ilgili VEFA grubu bünyesinde valiliklere gelen talimatları, belediyelerimiz ve diğer kurumlar vatandaşlara yardım elini uzatmak suretiyle süreci yürütüyor. 1.5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir