Ekonomi

Bakan Selçuk duyurdu: Kadınlara sosyal yardımlar arttırıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kadınlara yapılan sosyal yardımların arttırıldığını duyurdu. Yardım programı kapsamında kadınlara ödenen yeni tutar 325 TL olarak bildirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk kadınlara yapılan sosyal yardım miktarlarının arttırıldığını duyurdu. Resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Bakanımız Selçuk, “Sosyal yardımlarda kadınlarımıza ödenen miktarlarda artışa gittik.” başlıklı sosyal medya paylaşımı yaptı. Bakan Selçuk yaptığı paylaşım ile kadınlara ödenen, Şartlı Doğum Yardımını 100 TL’ye, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardım Programı kapsamında ödenen miktarı da 325 TL’ye çıkardıklarını bildirdi.

Bakan Selçuk’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Koronavirüsle mücadele sürecinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle sosyal yardımlarda kadınlara ödenen miktarlarda artışa gittik; Şartlı Doğum Yardımını 100 TL’ye, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardım Programı kapsamında ödenen miktarı da 325 TL’ye çıkardık”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir