Ekonomi

Bakan Selçuk emeklilere müjdeyi verdi: Maaşların yükseltilmesi kanunlaştı!

Dünya genelinde endişe yaratan corona virüsüne karşı Türkiye’de alınan ekonomik tedbirler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Erdoğan’ın açıklamalarından sora bugün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan bir açıklama daha geldi. Bakan Selçuk Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında en düşük emekli maaşının resmen yükseltildiğini müjdeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsü toplantısı sonrasında yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında önemli açıklamalarda bulunmuş ve en düşük emekli maaşının bin 500 TL’ye yükseltildiğini duyurmuştu. Bugün o açıklamanın ardından Bakan Selçuk tarafından bir müjde verildi. Bakan Selçuk, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında emekli maaşlarının bin 500 TL olmasının kanunlaştığını açıkladı.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında emeklilerimize verdiği müjde kanunlaştı: Artık en düşük emekli aylığı TL Emeklilerimize ve milletimize hayırlı olsun. Biz birlikte Türkiye’yiz. #BirlikteBaşaracağız

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir