Eğitim

Bakan Selçuk’tan Elazığ ve Ara Tatil Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarında ara tatil hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında ara tatilin Elazığ'da okul dönemi olarak geçirilmesi, yani tatil olmaması şeklinde bir çalışma yapıldığını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Elazığ merkezli depremin ardından deprem bölgesinde telafi eğitimi çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ARA TATİL ÇALIŞMASI

Konu ile ilgili olarak Bakan Selçuk açıklamalarında tedbirlerin hazır olduğunu ara tatilin Elazığ’da okul dönemi olarak geçirilmesi, yani tatil olmaması şeklinde bir çalışma yapıldığını ifade etti.

Bakan Selçuk, çeşitli programlara katılmak için geldiği Karaman’da valiliği ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.

BAKAN SELÇUK’UN AÇIKLAMALARI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarında kentteki eğitim seviyesini yükseltme gayretinde olduklarını belirtti. Bakan Selçuk açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Ankara’da, Karaman’la ilgili her türlü ihtiyaçlar, plan ve projeler konusunda sayın vekillerimizle görüşüp, konuşuyoruz. Bugün de bunu daha yakından, çalışma gruplarıyla birlikte ele alma fırsatımız olacak. Çalışmanın, Karaman için yararlı olacağı kanaatindeyim.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir