GündemKamu Haberleri

Bakan Soylu’dan ilk resmi açıklama geldi!

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu sokağa çıkma yasağı sürecinde yaşanılanlardan dolayı istifa etmişti. Ancak bu istifa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi. Göreve kaldığı yerden devam eden Bakanımız Soylu sosyal medya üzerinden ilk resmi açıklamasını yaptı.

Corona virüsü salgını nedeniyle hafta sonu 48 saatliğine sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 48 saatlik yasağı öğrenen vatandaş marketlere ve fırınlara akın etmişti. Çok sayıda insanın yasak öncesi bir araya gelmesi ve sosyal mesafeyi ihlal etmesi nedeniyle corona virüsü riski yaşandı. Tüm bu yaşananlardan sorumlu olduğunu bildiren Bakanımız Süleyman Soylu istifasını bildirmişti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise Soylu’nun istifasını kabul etmedi. Görevine devam eden Bakanımız Soylu sosyal medya üzerinden ilk resmi açıklamasını yaptı.

Milletimizin hizmetinde yola devam

Bakanımız Soylu twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir. Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Allah mahcup etmesin. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah… ” dedi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir