Gündem

Bakan Tedbirlerin Yumuşatılması İçin Tarih Verdi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamalarında corona virüsü tedbirleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Gül açıklamalarında tedbirlerin yumuşatılması için tarih verdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamalarında yargıdaki corona virüsü tedbirleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Gül açıklamalarında bayramdan sonra tüm uygulamaların yumuşatılacağını belirtti.

Bakan Gül açıklamalarında adliyeler, noterlikler için yine bir yol haritası çalışması yapıldığını belirterek Bayramdan sonra Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun uygun bulması halinde bazı uygulamaların yumuşatılacağını belirtti.

BAKAN GÜL’ÜN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Bakan Gül’ün açıklamaları şöyle oldu:

“Yüksek mahkemeler, hak duygusunun en güçlü adresidir. Vatandaşın hukukunu belirleyen bağımsız yargının içtihatlarıdır. Bu kazanımlardan bir adım bile geriye gitmek mümkün değildir. Hukuk devleti idarenin bütün eylemlerinde ölçülü olması demektir. Tüm bu süreçleri hukuk devletinin temel ilkesi çerçevesinde yaklaşan bir tutumla Danıştay’ın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Adliyeler, noterlikler için yine bir yol haritası çalışması yapıldı. Bayramdan sonra tüm uygulamalar yumuşatılacaktır. Tüm bu çalışmalar Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun uygun bulması ile yürürlüğe girecektir.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler