Ekonomi

Bakanlıktan Çok Önemli Destek Açıklaması !

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "E-Ticaret Olarak KOBİ’lerin Yanındayız" kampanyası başlattıklarını duyurdu ve açıklamalarında bu kampanya kapsamında pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelere çözüm getirileceğini vurguladı.

Ticaret Bakanı Pekcan, “E-Ticaret Olarak KOBİ’lerin Yanındayız” dayanışma kampanyası dijital lansman toplantısına katılarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pekcan destek veren e-ticaret şirketlerinin temsilcileriyle telekonferans sistemi ile görüşerek Türkiye ekonomisinin çağın ekonomisine dönüşüm sağlaması açısından en önemli unsurlardan birisinin dijitalleşme olduğunu vurguladı.

“KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bakan Pekcan konu hakkında yaptığı açıklamalarında “Gerek üretimde, gerek ticarette dijital teknolojilerden bilgi ve iletişim teknolojilerinden faydalanabilenler bugünleri nispeten daha az sorunla atlatabilme şansına sahip olabiliyorlar. Bakanlık olarak Türkiye ekonomisinin bir dijital ekonomi olma yolundaki ilerleyişine katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Açıklamalarında Sanal Ticaret Akademisi’nde hem iç ticaret hem dış ticaret hem de girişimcilik alanında online eğitimler verdiklerini ifade eden Bakan Pekcan şöyle konuştu:

“5 Mart itibarıyla bu akademiyi vatandaşlarımızla buluşturmuş bulunmaktayız. Bugüne kadar 17 bin 238 kişi kayıt yaptı, 2 bin 345 kişi eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Sanal Ticaret Akademimize 81 ilimizden her eğitim seviyesinden kayıtlı kullanıcılar mevcut. Bu program ülkemizde, hatta dünyada önde gelen online eğitim platformlarından birisi olmaya aday”

BAKAN PEKCAN’DAN DESTEK AÇIKLAMASI

“Bugün E-Ticaret Olarak KOBİ’lerin Yanındayız’ kampanyasını paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Pekcan’ın destek hakkındaki açıklamaları şöyle oldu:

“Bugün E-Ticaret Olarak KOBİ’lerin Yanındayız’ kampanyasını sizlerle paylaşmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Kampanyamızın temel amacı daha fazla KOBİ’mizi e-ticaret ile tanıştırmak, internetin ve e-ticaretin daha nitelikli kullanılmasını teşvik etmek. Bu kampanya sayesinde pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmiş olmayı ümit ediyoruz. KOBİ’lerimizin e-ticaret sayesinde büyümesini, emeklerinin karşılığını alabilmelerini arzu ediyoruz. Yerel üreticilerin, e-ticaret sayesinde ürünlerini etkinlikle pazarlayabilmelerini ve katma değer elde etmelerini ümit ediyoruz”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler